4χρονο κοριτσάκι πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου στη Νάξο

4χρονο κοριτσάκι πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου στη Νάξο

Η μητέρα της σιδέρωνε στο υπόγειο του ξενοδοχείου όπου εργαζόταν, όταν παρατήρησε ότι η μικρή της κόρη δεν ήταν δίπλα της...

Τραγικό τέλος βρήκε ένα κοριτσάκι 4 ετών, που η μαμά του το είχε πάρει μαζί της στη δουλειά, επειδή δεν έχε που να το αφήσει. Η τετράχονη Κατερίνα πνίγηκε στην πισίνα ξενοδοχείου στη Μικρή Βίγλα της Νάξου, ενώ η μητέρας της, Αλβανικής καταγωγής, σιδέρωνε ρούχα στο υπόγειο του ξενοδοχείου.

Σε κάποια στιγμή έχασε από τα μάτια της τη μικρή της κόρη.  Είχαν μεσολαβήσει περίπου 10 λεπτά κι έτρεξε πανικόβλητη να βρει το παιδί. Το βρήκε να επιπλέει στην πισίνα του ξενοδοχείου έχοντας χάσει τις αισθήσεις του... Αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο με γιατρό που έδωσε τις πρώτες βοήθειες και άμεσα το 4χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Νάξου όπου σήμανε συναγερμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr , το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα περίπου στη 1:00 το μεσημέρι της Δευτέρας και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί του νοσοκομείου η μικρή Κατερίνα δεν τα κατάφερε.

Η σωρός του άτυχου παιδιού θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας ή της Σύρου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Φωτογραφία αρχείου 

Παρακαλούμε περιμένετε ...