Και πρωτότυπα Qoros στη Γενεύη

Πέρα από την έκδοση παραγωγής του νέου GQ3 που δημοσιεύσαμε πρόσφατα, η Qoros θα παρουσιάσει στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης και δύο νέα πρωτότυπα. Πρόκειται για τα Cross Hybrid και Estate, τις χάτσμπακ και στέισον εκδόσεις που βασίζονται ίδιο δάπεδο με το GQ3 και φέρουν τη σχεδιαστική υπογραφή του δημιουργού του Mini, Gert Volker Hildebrand.

To υβριδικό χάτσμπακ διαθέτει βενζινοκινητήρα που μεταφέρει την κίνηση στον εμπρός άξονα, ηλεκτροκινητήρα στον πίσω και ένα "έξυπνο" σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης που κατανέμει τη ροπή και στους τέσσερις τροχούς. Η στέισον έκδοση προσφέρει άφθονους χώρους οι οποίοι διαμορφώνονται βάσει των αναγκών των επιβατών, με πολλούς και μεγάλους χώρους αποθήκευσης.

"Η τεχνολογία του δαπέδου μάς επιτρέπει να δημιουργήσουμε νέα μοντέλα σε μικρό χρονικό διάστημα", δηλώνει ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Volker Steinwascher. "Το Qoros GQ3 είναι το πρώτο από τα πολλά μοντέλα που θα βασίζονται σε αυτή την πλατφόρμα, και η τεχνολογία θα μας επιτρέψει να αναπτύξουμε μια πλήρη οικογένεια με πολύ αποτελεσματικό τρόπο."