Η M3 των Πρωταθλητών!

Η επιστροφή της BMW Motorsport στους αγώνες DTΜ, μετά από 20 χρόνια απουσίας, σημαδεύτηκε από αποτελέσματα που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Δεν είναι και λίγο πράγμα η κατάκτηση του τίτλου οδηγών από τον Bruno Spengler, ο τίτλος των κατασκευαστών για την BMW και η πρωτιά για την ομάδα της BMW Team Schnitzer. Οπότε, για να γιορτάσει την επιτυχία της, η γερμανική εταιρεία παρουσίασε την Μ3 DTM Champion Edition, η οποία θα παραχθεί σε μόλις 54 αντίτυπα.

Σε χρώμα Frozen Black metallic, με αεροδυναμικά βοηθήματα, οροφή και πίσω καπό κατασκευασμένα από ανθρακονήματα, μαύρες ματ ζάντες και φυσικά τα αγωνιστικά χρώματα στην οροφή, η συλλεκτική M3 σίγουρα ξεχωρίζει. Στο εσωτερικό, το τιμόνι είναι επενδεδυμένο με δέρμα αλκαντάρα, ενώ η υπογραφή του Πρωταθλητή του DTM δεσπόζει στο ταμπλό, πλάι στον αύξοντα αριθμό παραγωγής του αυτοκινήτου.

Οι 54 τυχεροί αγοραστές θα αποφοιτήσουν και από σεμινάριο οδήγησης υπό την καθοδήγηση του Bruno Spengler στη θρυλική πίστα του Nürburgring, αφού, βέβαια, πρώτα καταβάλλουν το ποσό των 99.000 ευρώ που κοστίζει στη Γερμανία η Μ3 DTM Champion Edition.