Μία CITROEN με πρόσωπο PORSCHE

Η ένωση του εμπρός μέρους μιας Porsche 911 και του πίσω μιας Citroën DS σίγουρα προκαλεί έκπληξη. Και ίσως για τους λάτρεις του κλασικού αυτοκινήτου να αποτελεί απλά ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα.

Η αλήθεια είναι πως η 911DS της Brandpowder είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή, ακόμη και κάτω από το όμορφο περίβλημα όπου βασιλεύει ένας υπερτροφοδοτούμενος 6κύλινδρος μπόξερ 260 ίππων. 

Η εταιρία λέει μάλιστα πως κάλεσε την Angela Merkel και τον François Hollande να δουν το αυτοκίνητο που αντιπροσωπεύει την ένωση των ικανοτήτων των δύο χωρών για έναν κοινό σκοπό. Ελπίζει μάλιστα οι δύο αρχηγοί να αντλήσουν από αυτό έμπνευση για μια καλύτερη Ευρώπη!

Να πούμε βέβαια πως από τις φωτογραφίες που φαίνονται επεξεργασμένες και όχι πραγματικές, μάλλον το project δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Θα θέλαμε όμως να δούμε στην πράξη μια 911DS.

Ας σημειωθεί ωστόσο εδώ πως η ιδέα για μια τετράθυρη 911 δεν είναι καινούργια. Το μακρινό 1967 ο ντίλερ της Porsche στο Τέξας, ονόματι Dr. William Dick, απευθύνθηκε στους Troutman & Barnes για τη δημιουργία της μιας και μοναδικής εικονιζόμενης 911 sedan.