Αυτοκίνητο της Χρονιάς το Ford Fiesta

Αυτοκίνητο της Χρονιάς το Ford Fiesta

Το μικρό Ford συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία

Το νέο Ford Fiesta, απέσπασε ένα ακόμα σημαντικό βραβείο. Μετά από την ψηφοφορία των μελών (μερίδας δημοσιογράφων του Ελληνικού ειδικού τύπου) του θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα», το μικρό Ford συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία και έγινε το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» για το 2018, αφήνοντας στην 2η θέση (μόλις ένα βαθμό πίσω) το νέο Seat Ibiza και αρκετά πιο πίσω στην 3η θέση το νέο VW Polo.

Το νέο Fiesta ανήκει στην κατηγορία των supermini, τη σημαντικότερη κατηγορία της Ελληνικής αγοράς, με ποσοστό βαρύτητας που αγγίζει το 40% και κατάφερε να πείσει τα 25 μέλη του θεσμού  ότι, αποτελεί ιδανική επιλογή για τον Έλληνα αγοραστή, αποσπώντας συνολικά 338 βαθμούς.

Από την αρχή της παρουσίασής του στην Ελληνική αγορά, το νέο Fiesta έδειξε τη δύναμή του προκαλώντας τα ιδιαίτερα θετικά σχόλια του ειδικού τύπου. Είναι εξοπλισμένο με όλα όσα χρειάζονται για μία επιτυχημένη πορεία.

Οι Έλληνες αγοραστές μπορούν να επιλέξουν το δικό τους Fiesta μέσα από:

  •   2 τύπους αμαξώματος (3-θυρο / 5-θυρο)
  •   7 επίπεδα εξοπλισμού και εκδόσεων (Trend / Business / Titanium / ST-Line / Active / ST / Vignale)
  •   12 πακέτα εξατομίκευσης
  •   6 διαφορετικούς κινητήρες (1 νέο ατμοσφαιρικό 3κύλινδρο κινητήρα 1,1L (85PS) / 3 κινητήρες EcoBoost 1,0L 100PS / 125PS / 140PS και 2 κινητήρες Diesel 1,5L 85PS / 120PS)
  •    2 Νέα κιβώτια ταχυτήτων
  •    4 Διαφορετικούς «χαρακτήρες» (Mainstream / Sport / Luxury / Active)

Τέλος, η Ford Motor Ελλάς έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην ποιότητα του νέου Fiesta, εξασφάλισε πως κάθε αυτοκίνητο που θα πωλείται στην Ελληνική αγορά θα καλύπτεται με 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Παρακαλούμε περιμένετε ...