H Alfa Romeo Giulia και οι τρεις οδηγοί της Ferrari

H Alfa Romeo Giulia και οι τρεις οδηγοί της Ferrari

Ο καθένας από τους πιλότους της Ferrari οδήγησε από μια κόκκινη Giulia Quadrifoglio στο γνώριμο πεδίο εξέλιξης και δοκιμών της FCA

Με αφορμή το ιταλικό GP, η Alfa Romeo θέλησε να γιορτάσει με την αγωνιστική ομάδα της Ferrari, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό βίντεο με πρωταγωνιστές τους πιλότους της ομάδας, Sebastian Vettel, Kimi Räikkönen και Antonio Giovinazzi. Οι τρεις πιλότοι βρέθηκαν πίσω από το τιμόνι της Giulia Quadrifoglio, του πιο ισχυρού αυτοκινήτου δρόμου που έχει κατασκευάσει η Alfa Romeo.

Ο καθένας από τους πιλότους της Ferrari οδήγησε από μια κόκκινη Giulia Quadrifoglio στο γνώριμο πεδίο εξέλιξης και δοκιμών της FCA που βρίσκεται στο Μπαλόκο της Ιταλίας, για να δοκιμάσουν και να αναδείξουν τις δυνατότητες του εκπληκτικού αυτού αυτοκινήτου. Η Giulia Q είναι εφοδιασμένη με τον αλουμινένιο βενζινοκινητήρα 510 ίππων 2.9 BiTurbo προσφέροντας εντυπωσιακές επιδόσεις: τελική ταχύτητα 307 χλμ/ώρα, μόλις 3,9 δευτερόλεπτα για την επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα και μέγιστη ροπή 600 Nm στις 2,500 στροφές.

Η πίστα δεν είναι άλλωστε ένα άγνωστο περιβάλλον για τη Giulia Quadrifoglio, την επιτομή της έκφρασης "la meccanica delle emozioni", καθώς πέρυσι στην "Πράσινη Κόλαση" του Nürburgring κατέρριψε το ρεκόρ της κατηγορίας, σημειώνοντας 7 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα στη διάρκεια ενός γύρου.

Νίκος Τσάδαρης