Οι πρόσθετες καλύψεις που πρέπει να υπάρχουν στην online ασφάλεια αυτοκινήτου σου

Οι πρόσθετες καλύψεις που πρέπει να υπάρχουν στην online ασφάλεια αυτοκινήτου σου

Η online ασφάλεια αυτοκινήτου σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέτεις καλύψεις οι οποίες μπορούν κυριολεκτικά να σε σώσουν. Ποιες είναι αυτές που πρέπει να έχεις;

Η online ασφάλεια αυτοκινήτου σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέτεις καλύψεις οι οποίες μπορούν κυριολεκτικά να σε σώσουν. Ποιες είναι αυτές που πρέπει να έχεις;

Καθημερινά ένας οδηγός έρχεται αντιμέτωπος με πολλές προκλήσεις και κινδύνους. Η online ασφάλεια αυτοκινήτου, αποσκοπεί στο να μην του παρέχει μόνο αποζημίωση σε περίπτωση ατυχήματος, αλλά να τον διευκολύνει και να τον προστατεύει συνεχόμενα.

Για να πετύχεις μία ολοκληρωμένη προστασία πρόσθεσε τις παρακάτω καλύψεις στην δική σου online ασφάλεια αυτοκινήτου:

1. Οδική βοήθεια

Η οδική βοήθεια έρχεται με ένα εξαιρετικά χαμηλό κόστος σε σχέση με αυτά που σου προσφέρει. Ο ιδιοκτήτης μίας online ασφάλειας αυτοκινήτου έχει το δικαίωμα χρήσης της συγκεκριμένης υπηρεσίας οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας, χωρίς απολύτως κανένα κόστος. Η εταιρεία θα φροντίσει τη μεταφορά του οχήματος σε συνεργείο ή την άμεση επισκευή του, αν είναι δυνατή.

2. Νομική προστασία

Η νομική προστασία συμπεριλαμβάνεται σε κάποιες online ασφάλειες αυτοκινήτου στο βασικό πακέτο. Είναι η κατάλληλη κάλυψη απέναντι στους δικομανείς ή στους οδηγούς που θέλουν να διεκδικήσουν αποζημίωση δια της νομικής οδού. Η νομική προστασία καλύπτει ένα μέρος των εξόδων του δικαστηρίου και του δικηγόρου ή παρέχει δωρεάν νομικές υπηρεσίες στον κάτοχο της από μεγάλες νομικές εταιρείες.

3. Κάλυψη από ανασφάλιστα

Όταν τρακάρεις με ένα ανασφάλιστο όχημα θα πρέπει να διεκδικήσεις τα χρήματα σου δικαστικά. Αυτό σημαίνει ταλαιπωρία και αποζημίωση σε 2-3 χρόνια εάν ο ιδιοκτήτης του άλλου οχήματος δεν έχει σκοπό να σε πληρώσει. Η online ασφάλεια αυτοκινήτου με αυτή την κάλυψη σε αποζημιώνει άμεσα για να κάνεις τις επισκευές σου, μέσα από την ασφαλιστική εταιρεία σου. Έτσι ο ιδιοκτήτης του ανασφάλιστου θα πρέπει να αποζημιώσει την ασφαλιστική και εσύ είσαι ο κερδισμένος της υπόθεσης.

4. Θραύση κρυστάλλων

Εάν βρήκες σπασμένο το παράθυρο του οχήματος σου, τότε κανένα πρόβλημα. Εάν έχεις online ασφάλεια αυτοκινήτου με ενεργή την θραύση κρυστάλλων απλά πας και κάνεις αντικατάσταση των σπασμένων τζαμιών ή του παρμπρίζ, εντελώς δωρεάν. Είναι μία ιδιαίτερα χρήσιμη και δημοφιλής στις αστικές περιοχές όπου υπάρχει έντονη εγκληματικότητα. Φυσικά όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν καλύπτει και τα σπασμένα τζάμια μετά από ένα ατύχημα.