Η νέα γκάμα των Mini Countryman Boardwalk σε τρεις εκδόσεις

Η νέα γκάμα των Mini Countryman Boardwalk σε τρεις εκδόσεις

Αυξάνεται η οδηγική ευχαρίστηση και το επίπεδο άνεσης

Το νέο Mini Countryman είναι εξοπλισμένο τόσο για την καθημερινότητα όσο και για αποδράσεις πέραν των ορίων της πόλης, ενώ κινείται με άνεση σε συνθήκες εκτός δρόμου.

Σε αυτή την γκάμα προστίθεται τώρα μία ιδιαίτερη έκδοση. Με την εξωτερική απόχρωση Deep Laguna metallic και αποκλειστικές λεπτομέρειες στο εξωτερικό και το εσωτερικό, το Countryman Boardwalk ξεχωρίζει τόσο στους δρόμους των μητροπολιτικών περιοχών όσο και σε παράκτιες διαδρομές. Το μοντέλο κατασκευάζεται σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και διατίθεται σε τρεις εκδόσεις.

Η Deep Laguna metallic είναι μία απόχρωση που αναδεικνύει τις δυναμικές επιφάνειες του Countryman. Η αισθητική ποιότητα του μπλε μεταλλικού τόνου έγινε με ενθουσιασμό δεκτή στην κοινότητα Mini και έτσι τώρα, εκπληρώνεται η επιθυμία πολλών που ήθελαν αυτό το χρώμα και στην παλέτα το Countryman.

Συνδυάζεται με μαύρη οροφή και μαύρα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών, δημιουργώντας μία εντυπωσιακή αντίθεση.

Το όνομα Countryman Boardwalk είναι εμπνευσμένο από τις προκυμαίες παραδοσιακών, παραθαλάσσιων θέρετρων της Βρετανίας, πατρίδας της μάρκας.

Οι πεζόδρομοι, που συχνά εκτείνονται σε μήκος άνω του 1.5 χιλιομέτρου, συνδέουν ιαματικές πηγές και παρέχουν πρόσβαση σε τυπικές Αγγλικές προβλήτες που παλιότερα φιλοξενούσαν διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Το χαρακτηριστικό σχέδιο των ξύλινων δοκών που τοποθετούνται διαμήκως και διαγωνίως στις προκυμαίες γίνονται πηγή έμπνευσης για το έμβλημα της νέας έκδοσης.

Ένα ριγέ σχέδιο σε Deep Laguna metallic και μαύρο μεταλλικό με τη λέξη “Boardwalk” κοσμεί το πλαίσιο των Side Scuttles (γνωστά και ως φινιστρίνια). Μοτίβα και σήματα υπάρχουν επίσης και στα μαρσπιέ εισόδου.

Επιπλέον, λογότυπα με το όνομα του μοντέλου δίνουν το παρών και στο πίσω πλαϊνό τμήμα της οροφής και στην μπάρα ταμπλό στην περιοχή του συνεπιβάτη.

Το Countryman Boardwalk διατίθεται σε τρεις εκδόσεις. Στο Cooper Countryman Boardwalk ένας 3κύλινδρος βενζινοκινητήρας με τεχνολογία TwinPower Turbo αποδίδει μέγιστη ισχύ 136 ίππων. Ένας 4κύλινδρος βενζινοκινητήρας με 178 ίππους κινεί το Cooper S Countryman Boardwalk και το Cooper S Countryman ALL4 Boardwalk.

Εναλλακτικά, αντί του στάνταρ 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου, ένα 7τάχυτο Steptronic με διπλό συμπλέκτη διατίθεται για τα Cooper Countryman Boardwalk και Cooper S Countryman Boardwalk, ενώ το τετρακίνητο μοντέλο εφοδιάζεται με ένα 8τάχυτο κιβώτιο Steptronic στο βασικό εξοπλισμό του.

Η αποκλειστική εμφάνιση των edition μοντέλων μπορεί να εξατομικευθεί περαιτέρω, αυξάνοντας την οδηγική ευχαρίστηση και το επίπεδο άνεσης.

Νίκος Τσάδαρης