Ο off-road δαίμονας της Brabus που μετατρέπεται κυριολεκτικά σε supercar

Ο off-road δαίμονας της Brabus που μετατρέπεται κυριολεκτικά σε supercar

Ο εντυπωσιακός εσωτερικός του χώρος

Η Brabus δεν έχασε τον χρόνο της και πήρε το ολοκαίνουριο G-Class της Mercedes για να του δώσει το χαρακτηριστικό άγγιγμά της.

Το Brabus 700 Widestar κυκλοφόρησε λίγους μόλις μήνες μετά το ντεμπουτάρισμα του νέου SUV, κάτι που προφανώς δεν ήταν αρκετό για την Brabus. Κι έτσι έριξε πρόσφατα στην αγορά το 800 Widestar, δίνοντάς του άλλους 100 ίππους από τους 700 του Brabus 700 Widestar δηλαδή!

Τα καμώματα της Brabus βάζουν το 800 Widestar με τιμή και καμάρι στην επικράτεια των supercars, καθώς τα τεχνικά του χαρακτηριστικά θα τρόμαζαν πολλά θηρία των δρόμων.

Όπως η αδιανόητη για SUV επιτάχυνσή του, πιάνοντας από στάση τα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 4,1 δευτερόλεπτα, αλλά και η τελική του ταχύτητα, που περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 240 χλμ/ώρα!

Αφήνοντας τον 4λιτρο V8 με τα διπλά τούρμπο και την κτηνώδη ροπή κινητήρα κατά μέρος, και οι υπόλοιπες μετατροπές του G-Class είναι χαρακτηριστικές της Brabus, με το ανθρακόνημα παντού, τις 23αρες Platinum Edition ζάντες της φίρμας, το 9ταχυτο αυτόματο κιβώτιο (που μετατρέπεται και σε μηχανικό) κι άλλα πολλά.

Εξίσου εκπληκτικό έγινε και το εσωτερικό, με τα υπέροχα δέρματα και τον εξίσου υπέροχο LED φωτισμό.

Με μια τέτοια εξεζητημένη δημιουργία στα χέρια της, σε κάνει να αναρωτιέσαι πού θα πάει μετά η Brabus.