Χρυσή διάκριση για το Peugeot Partner ως van της χρονιάς

Χρυσή διάκριση για το Peugeot Partner ως van της χρονιάς

Το νέο Partner έχει δυναμικά χαρακτηριστικά και υψηλή ποιότητα τόσο κατασκευαστικά όσο και σε θέματα ασφάλειας, αλλά και τεχνολογίας

Το νέο Peugeot Partner εξελέγη International Van Of The Year 2019 την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου στο Ανόβερο.

Το νέο Partner έχει δυναμικά χαρακτηριστικά και υψηλή ποιότητα τόσο κατασκευαστικά όσο και σε θέματα ασφάλειας, αλλά και τεχνολογίας. Προσφέρεται με δύο μήκη αμαξώματος (4,40μ. και 4,75μ.) και ένα ευρύ φάσμα κινητήρων και εξοπλισμού που έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν τη ζωή των χρηστών του.

Δύο σημαντικές καινοτομίες που διαθέτει κάνουν τη ζωή του οδηγού πιο εύκολη και ασφαλή. Πρόκειται για τον δείκτη υπέρβαρου για ασφαλή φόρτωση και την περιμετρική πίσω ορατότητα την οποία παρέχει η πίσω κάμερα για προστασία στις ‘’νεκρές’’ γωνίες. Παράλληλα, το μικρό van ξεχωρίζει χάρη στην αποκλειστική και παγκόσμια υιοθέτηση στην κατηγορία του του συστήματος i-Cockpit. Κάθε επαγγελματίας θα είναι σε θέση να δημιουργήσει τη δική του, εξατομικευένη διαμόρφωση που θα του επιτρέπει να λειτουργεί αποτελεσματικά. Μάλιστα, η έκδοση Grip καλύπτει την ανάγκη για αποτελεσματικές υπηρεσίες σε δύσκολες συνθήκες, ενώ η έκδοση Asphalt απευθύνεται σε όσους περνούν πολύ χρόνο στο όχημά τους .

Η κριτική επιτροπή της διοργάνωσης αποτελείται απο δημοσιογράφους από 25 χώρες και εκδότες από ανεξάρτητα περιοδικά ειδικευμένα σε ελαφρά επαγγελματικά οχήματα.