Το γκρουπ Renault στο Παρίσι 2018

Το γκρουπ Renault στο Παρίσι 2018

Παγκόσμια πρεμιέρα και αφιέρωμα 120 ετών

Οι Renault, Dacia, Alpine, θα βρίσκονται στην Διεθνή Έκθεση στο Παρίσι, από τις 2 Οκτωβρίου 2018.

Ξεκινώντας με τη Συνέντευξη Τύπου στις 2 Οκτωβρίου, η Renault θα αποκαλύψει ένα νέο premium ρομποτικό concept car. Το πρωτότυπο αυτό όχημα αποτελεί μέρος της τριλογίας των ρομποτικών οχημάτων που η μάρκα παρουσιάζει μέσα στο 2018 και που σχετίζονται με την εξερεύνηση καινοτομιών για παροχή υπηρεσιών διευκόλυνσης των μετακινήσεων. Παράλληλα, στην έκθεση θα παρουσιαστεί και το νέο Kadjar.

Επιπλέον, η γαλλική φίρμα γιορτάζει στο Παρίσι 120 χρόνια επιτυχημένης πορείας και καινοτομίας με ένα πρόγραμμα γεμάτο θέαμα και ενθουσιασμό.

Επίσης, η μάρκα θα δώσει στο ευρύ κοινό την ευκαιρία να δοκιμάσει ολόκληρη τη γκάμα των ηλεκτρικών μοντέλων της, στην Πλατεία Ομονοίας (Place de la Concorde) του Παρισιού (από τις 4 Οκτώβρη και μετά).

Δίπλα στην μητρική εταιρία, θα είναι η Alpine, η μάρκα που λατρεύουν όσοι έχουν πάθος με την αυτοκίνηση, με όλη τη γκάμα της διαθέσιμη για τους επισκέπτες, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Εκεί θα βρίσκεται όλη η οικογένεια της A110, δηλαδή: η Α110 Pure, δύο A110 Légende καθώς και η κορυφαία A110 GT4.

Η Alpine θα δώσει επίσης το παρόν και στην θεματική έκθεση «Μυθικές Διαδρομές», με πολλά συλλεκτικά μοντέλα.

Μαζί και η Dacia, με το νέο Duster που ξεπερνά κάθε προσδοκία με τις ευρωπαϊκές του πωλήσεις, αλλά και ένα διαγωνισμό σχεδιασμού για το Sandero Stepway.