Διπλασίασε τις πωλήσεις του το νέο Ford Fiesta

Διπλασίασε τις πωλήσεις του το νέο Ford Fiesta

Τα χαρακτηριστικά που ενισχύουν τον crossover χαρακτήρα του μοντέλου

Το νέο Ford Fiesta συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία στην Ελληνική αγορά διπλασιάζοντας τις πωλήσεις του και τον μήνα Μάρτιο σε σύγκριση με πέρσι (+100%). Η επίδοση αυτή έρχεται να συνεχίσει την αντίστοιχη πορεία κατά τους δύο πρώτους μήνες της χρονιάς (Ιανουάριο και Φεβρουάριο), γεγονός που «δικαιώνει» αυτό το τεχνολογικά προηγμένο και ποιοτικό αυτοκίνητο.

Παράλληλα, πιστή στον αρχικό προγραμματισμό της, η μάρκα συνεχίζει το δυναμικό λανσάρισμα του νέου Fiesta που άρχισε πριν από σχεδόν ένα χρόνο. Μετά τις αρχικές εκδόσεις Business και Titanium που πρώτη στην Ευρώπη υποδέχθηκε η χώρα μας, το λανσάρισμα των σπορτίφ εκδόσεων ST-Line και των πολυτελών Vignale στην αρχή του χρόνου, ήρθε η ώρα για τη διάθεση της νέας crossover έκδοσης Active που εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται σε όλες τις εκθέσεις Ford στην Ελλάδα.

Το νέο Fiesta Active είναι το πρώτο από μια νέα σειρά εκδόσεων με crossover χαρακτηριστικά που θα παρουσιαστούν από τη Ford τα επόμενα χρόνια. Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός SUV, όπως το νέο EcoSport που παρουσιάστηκε πρόσφατα, με τη δυναμική συμπεριφορά των υπόλοιπων εκδόσεων Fiesta. Διαθέτει ιδιαίτερη εξωτερική εμφάνιση και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, στοιχείο που επιτρέπει την κίνηση εκτός δρόμου με περισσότερη ευκολία και άνεση. Επίσης, ενσωματώνει στοιχεία και χαρακτηριστικά που ενισχύουν περαιτέρω τον crossover χαρακτήρα του μοντέλου, όπως:

  • Εξωτερική εμφάνιση με body kit προστασίας αμαξώματος, νέα εξωτερικά χρώματα, ράγες οροφής και μοναδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου
  • Εσωτερικό με νέους συνδυασμούς σχεδίων και χρωμάτων σε καθίσματα και ταπετσαρίες
  • Ψηλότερη θέση οδήγησης και ύψος αμαξώματος
  • Ειδική ρύθμιση ανάρτησης και εμπρός αποσβεστήρες με υδραυλικούς αναστολείς (HydraulicReboundStop) για ακόμη περισσότερη άνεση κατά την κίνηση εκτός δρόμου
  • Ενισχυμένα ψαλίδια εμπρός
  • Πλήρως απενεργοποιούμενο ESP με 3 επιλέξιμα προφίλ ρύθμισης (Normal/Eco/Slippery)

Οι νέες εκδόσεις Fiesta Active διατίθενται σε δύο επίπεδα εξοπλισμού με τους γνωστούς κινητήρες βενζίνης EcoBoost απόδοσης 100,125 και 140 ίππων, ή με τους κινητήρες Diesel απόδοσης 85 και 120 ίππων. Στον στάνταρ εξοπλισμό όλων των εκδόσεων περιλαμβάνονται τεχνολογίες ασφάλειας και υποστήριξης οδηγού όπως η υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας (LKA), η προειδοποίηση διατήρησης λωρίδας (LDW), το ρυθμιζόμενο σύστημα περιορισμού της ταχύτητας (ASLD), η υποβοήθηση εκκίνησης στην ανηφόρα (HSA) και το ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας (ESC).

Τέλος, με 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect, τιμές που αρχίζουν από τα 17.244 ευρώ και τα νέα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα της Ford Credit που προσφέρουν χαμηλό επιτόκιο από 2,99%, ελάχιστη προκαταβολή από 3.449 ευρώ και έως 60 μήνες αποπληρωμής, μπορεί κάποιος σχετικά εύκολα να αποκτήσετε το νέο Fiesta Active.

Νίκος Τσάδαρης

Παρακαλούμε περιμένετε ...