Το Audi A8 εντυπωσίασε τους κριτές του World Luxury Car 2018

Το Audi A8 εντυπωσίασε τους κριτές του World Luxury Car 2018

Παγκόσμιο Πολυτελές Αυτοκίνητο του 2018 αναδείχθηκε το κορυφαίο μοντέλο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας

Το νέο Audi A8 ανακηρύχθηκε «Παγκόσμιο Πολυτελές Αυτοκίνητου του 2018» (“World Luxury Car 2018”). Η σημαντική αυτή διάκριση υπογραμμίζει το status του κορυφαίου Audi ως η απόλυτη έκφραση του “Vorsprung durch Technik” (Πρωτοπορία μέσω της Τεχνολογίας), του μότο της γερμανικής μάρκας. Η απονομή του βραβείου έγινε κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Η κριτική επιτροπή που απονέμει το βραβείο απαρτίζεται από 82 δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου από 24 χώρες απ΄ όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με την επιτροπή, αρχικά το Α8 εντυπωσιάζει με τη συνολική του παρουσία όσους το αντικρίζουν. Σε αυτήν, έρχεται να προστεθεί το υποδειγματικό περιβάλλον άνεσης και πολυτέλειας που απολαμβάνουν οδηγός και επιβάτες, παράλληλα με κυριολεκτικά ότι πιο σύγχρονο και hi-tech έχει να επιδείξει σήμερα η αυτοκινητοβιομηχανία σε επίπεδο τεχνολογίας και ασφάλειας.

Συνεχίζοντας την αιτιολόγησή τους, τα μέλη της επιτροπής εκθειάζουν την οδική συμπεριφορά του μοντέλου και τη συνολική αίσθηση που αποκομίζει ο οδηγός, παράλληλα με την ηγετική θέση που έχει ήδη κατακτήσει το νέο Α8 στην κατηγορία του, τόσο ως συνολικά κορυφαίο πακέτο όσο και λαμβάνοντας υπ’ όψη το τρίπτυχο πολυτέλεια /επιδόσεις /τιμή.

Το νέο A8 κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Audi στο Neckarsulm (εκεί όπου κατασκευάζονταν τα θρυλικά NSU) της Γερμανίας. Επιπλέον των κορυφαίων υλικών και του επιπέδου κατασκευής που αγγίζει τα όρια του χειροποίητου, διαθέτει μοναδικά στοιχεία εξοπλισμού όπως ηλεκτρομηχανική ανάρτηση που «διαβάζει» το δρόμο και προετοιμάζει το αυτοκίνητο ανάλογα, δυναμική τετραδιεύθυνση και HD Matrix LED φωτιστικά σώματα με τεχνολογία laser. Όσον αφορά στην άνεση, και μόνο η αναφορά του συστήματος μασάζ ποδιών για τους πίσω επιβάτες, δείχνει το επίπεδο πολυτέλειας του μοντέλου.

Σχετικά Tags
Audi