Κορυφαία διάκριση για την Audi από 42.500 αναγνώστες

Μια ακόμα πρωτιά της Audi ήταν το αποτέλεσμα έρευνας που διεξήχθη από τα Γερμανικά περιοδικά automotorundsport & CHIP, στην οποία πάνω από 42.500 αναγνώστες επέλεξαν τα καλύτερα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας.

Αυτοκινητοβιομηχανίες και κατασκευαστές smartphones, προμηθευτές κυψελοειδών υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και εταιρίες λογισμικού συναγωνίστηκαν για την πρώτη θέση σε δέκα κατηγορίες του διαγωνισμού “Connectivity Awards 2014” με χορηγό τα περιοδικά automotorundsport & CHIP.

Η Audi κέρδισε στις κατηγορίες Πλοήγησης, Τηλεφωνίας, Πολυμέσων και Σύνδεσης των αυτοκινήτων μεταξύ τους.

«Τα βραβεία δείχνουν ότι είμαστε στον σωστό δρόμο», δήλωσε ο Dr. UlrichHackenberg, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της AUDIAG και υπεύθυνος της Τεχνολογικής Ανάπτυξης και συμπλήρωσε: «Πιστεύουμε ότι η συνδεσιμότητα είναι μια νέα τάση και θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον. Χρησιμοποιούμε το Audiconnect για να συνδέουμε τα αυτοκίνητά μας με το περιβάλλον τους – με τον οδηγό, το internet, καθώς και με άλλα οχήματα».

Οι τεχνολογίες στις οποίες κέρδισε η Audi ήταντο Audi MMI navigation plus system, το Audi phone box, το Bang & Olufsen System του Audi S3 και το πρότυπο LTE ασύρματης επικοινωνίας.

Στην κατηγορία “Connected Cars”, οι αναγνώστες ψήφισαν το νέο AudiTT σαν το καλύτερα συνδεδεμένο αυτοκίνητο. Το αποκορύφωμα του σπορ αυτοκινήτου είναι το εικονικό πιλοτήριο του που συνδυάζει το ταμπλό οργάνων και την οθόνη ΜΜΙ σε μια κεντρική, ψηφιακή μονάδα και θέτει νέα πρότυπα με δυναμική κίνηση και ακριβή γραφικά.

Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στη Στουτγάρδη στις 27 Σεπτεμβρίου 2014.

Σχετικά Tags
Audi