Mercedes : Νέα εργοστασιακή εγγύηση για τα επαγγελματικά

Η νέα εργοστασιακή εγγύηση κινητικότητας Mercedes-Benz MobiloVan προσφέρει στους πελάτες γρήγορη επί τόπου βοήθεια σε περίπτωση βλάβης και πολλές άλλες χρήσιμες υπηρεσίες, όπως ρυμούλκηση ή αυτοκίνητο αντικατάστασης.

Το Mercedes-Benz MobiloVan, το οποίο αντικαθιστά το Mercedes-Benz MobilityGo, είναι το καινούργιο πακέτο κινητικότητας για τα μοντέλα Citan, Sprinter και Vito, με πρώτη ταξινόμηση από την 1η Οκτωβρίου 2012, σε ολόκληρη σχεδόν την Ευρώπη.

Το Mercedes-Benz MobiloVan ισχύει αρχικά για κάθε καινούργιο όχημα για 2 χρόνια. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, ανανεώνεται με κάθε σέρβις, το oποίο πραγματοποιείται σε εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Mercedes-Benz, έως το επόμενο απαιτούμενο σέρβις, και με μέγιστη ισχύ 30 χρόνια.

Μεταξύ άλλων δυνατοτήτων και υπηρεσιών, το Mercedes-Benz MobiloVan προσφέρει ένα πλήρες πακέτο παροχών σε περίπτωση βλάβης, παροχή κινητικότητας κατά την επίσκεψη στο συνεργείο - σε περίπτωση εγγύησης με περισσότερες από δύο ώρες εργασίας-, καθώς και απλή και μη γραφειοκρατική αποζημίωση σε τεχνικές βλάβες και προβλήματα εκκίνησης.