Ο κόσμος της BMW ανοίγει τις πύλες του

Γιορτάζοντας την πέμπτη επέτειο από την έναρξη λειτουργίας του BMW Welt, το BMW Group έδωσε στον Τύπο μία μικρή γεύση από τη νέα εμπειρία, που προσφέρει η μάρκα. Οι πύλες του μουσείου άνοιξαν επίσημα για τους επισκέπτες το Σαββατοκύριακο 20-21 Οκτωβρίου 2012. Ο κόσμος των MINI, Rolls-Royce και Husqvarna Motorcycles και των επιμέρους brand BMW i, BMW M και MINI John Cooper Works εντάσσονται στην εμπειρία του BMW Welt, πλαισιώνοντας τις BMW και BMW Motorrad.

Ο Ian Robertson, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του BMW Group AG, υπεύθυνος Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της BMW, μίλησε για τη σημασία του BMW Welt: "Το BMW Welt γίνεται τώρα ο πυρήνας των κύριων και επιμέρους brand μας και εκφράζει το πνεύμα του BMW Group. Ο διευρυμένος ρόλος του BMW Welt μας επιτρέπει να αναβαθμίσουμε την εμπειρία των πελατών. Η πελατοκεντρική φιλοσοφία της εταιρίας μας παίζει καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία μιας γνήσιας προσωπικής και συναισθηματικής σχέσης. Αναμένουμε να καλωσορίσουμε πολύ περισσότερους επισκέπτες από όλο τον κόσμο στις εγκαταστάσεις του Μονάχου". 

Στους αναμορφωμένους χώρους του BMW Welt, στην έδρα της βαυαρικής εταιρείας στο Μόναχο, το BMW Group και κάθε brand υποδέχεται τους επισκέπτες στη δική του ξεχωριστή διαδραστική εμπειρία, η οποία ολοκληρώνεται με μία νέα φιλοσοφία εκδηλώσεων, όπως το BMW Welt Jazz Award ή MINI Clubbing, που υπογραμμίζουν τις αξίες του brand και είναι προσαρμοσμένες στο κοινό κάθε brand.