Audi S3: Ελκυστικό όχι μόνο για τις επιδόσεις του

Ένα Audi S3 με επιπλέον ζευγάρι πόρτες; Συγχωρήστε μας που ξεκινάμε από το οπίσθιο μέρος του αυτοκινήτου, γιατί παρά το γεγονός ότι θα θέλαμε να μιλήσουμε για τους 296 στο μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου, καθώς θα πρέπει να συζητήσουμε για το χώρο αποσκευών.

Εκεί υπάρχουν 380 λίτρα διαθέσιμα με τα καθίσματα στη θέση τους ή 1.200 όταν αυτά είναι κατεβασμένα. Αυτό πρακτικά σημαίνει 15 επιπλέον λίτρα σε σχέση με το τρίθυρο S3.

Ακόμα περισσότερο, είναι 20 λίτρα περισσότερου χώρου σε σχέση με την πεντάθυρη i135 της BMW. Εάν αυτές ήταν οι τρίθυρες εκδόσεις μπορεί να μην μας ενδιέφερε το ίδιο. Θα ήταν δύο καυτά σπορ αυτοκίνητα, όπου τον πρώτο λόγο θα είχε η ταχύτητα. Ο μόνος λόγος όμως για τον οποία θα έπρεπε κανείς να διαλέξει ένα πεντάθυρο αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας είναι γιατί παρά τις ταχύτατες καταβολές του είναι απαραίτητος ο επιπλέον χώρος και η άνεση, σε περίπτωση που καθίσει κάποιος στα πίσω καθίσματα. Μάλιστα το πίσω μέρος της καμπίνας είναι κατά 3,5 εκατοστά μακρύτερος με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο χώρος για τους πίσω επιβάτες.

Βέβαια, θα ήθελε κανείς να συμμετέχει περισσότερο στην οδηγική εμπειρία, απολαμβάνοντας τις εξαιρετικές του επιδόσεις. Κι αν σας προβληματίζει η επιφυλακτικότητα της Audi, υπάρχει πάντα η τετρακίνηση. Όσο για την BMW υπολείπεται κατά 0,1 εκατοστό του δευτερολέπτου στα 0 - 100 χιλιόμετρα.

Το S3 σε αριθμούς:

1984 κυβικά, τετρακίνητος πετρελαιοκίνητος κινητήρας, 296 ίπποι, 0 - 100 σε 5 δευτερόλεπτα, τελική 250 χιλιόμετρα, 1445 κιλά, τιμή 39. 637 ευρώ.

Σχετικά Tags
Audi