Φέτελ: Αν δεν είχε πάει Ferrari, θα είχε σταματήσει τους αγώνες!

Την αποκάλυψη πως είχε σκεφτεί ακόμη και το ενδεχόμενο αποχώρησης από τη Formula 1 μετά την αλλαγή στους κινητήρες των μονοθεσίων έκανε ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Γερμανός πιλότος τελικά αποφάσισε να παραμείνει, αλλάζοντας όμως ομάδα και μετακομίζοντας από τη Red Bull στη Ferrari. 

"Φυσικά, σκέφτεσαι τα πάντα. Όταν δεν μπορείς να ξεκινήσεις το μονοθέσιό σου χωρίς τη βοήθεια υπολογιστή, αναρωτιέσαι τι σχέση έχει αυτό με την οδήγηση;", τόνισε ο Γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής. 

Όσο για το μέλλον, αντιλαμβάνεται πως ακόμη και με τη Ferrari θα είναι δύσκολο να κοντράρει τις Mercedes που φέτος έδειξαν να μην έχουν αντίπαλο.

"Έχω μια μεγάλη πρόκληση μπροστά μου και θα χρειαστεί χρόνος. Ειδικά τώρα, που η Mercedes έχει τόσο μεγάλο προβάδισμα. Είναι ένα βήμα στο άγνωστο, άρα και ένα ρίσκο, αλλά δεν πρόκειται για μια απόφαση που πήρα εύκολα και χωρίς σκέψη. Αν δεν πίστευα πως θα ήμουν πετυχημένος στη νέα μου ομάδα, δεν θα το τολμούσα. Και ξεκαθαρίζω πως δεν πρόκειται για μια απόφαση κατά της Red Bull Απλώς επέλεξα κάτι καινούριο", τόνισε.

Πηγή: sport-fm.gr