Ολυμπιακός: Η διοίκηση στηρίζει τον Μίτσελ

Η διοίκηση του Ολυμπιακού στηρίζει τον Μίτσελ και πιστεύει πως οι ερυθρόλευκοι θα αποδώσουν ακόμα καλύτερα στη διάρκεια της εφετινής σεζόν, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αυτό προκύπτει από τις πηγές στα εσωτερικά της ομάδας του Πειραιά.

Ο Ισπανός τεχνικός χαίρει της εκτίμησης των ιθυνόντων του Ολυμπιακού και άπαντες στους νταμπλούχους Ελλάδος εμφανίζονται αισιόδοξοι, πως η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν θα είναι αυτή που θα έχει η ομάδα του Πειραιά και στα επόμενα παιχνίδια, σε μεγαλύτερη βέβαια διάρκεια.

Πλέον, οι ερυθρόλευκοι στρέφουν την προσοχή τους στις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς συνεχίσουν την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ο Μίτσελ προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του, μετά τη βαριά ήττα 4-1 από τους Γάλλους στο Γ. Καραϊσκάκης και ζήτησε μόνο τη νίκη στο ματς του Αγρινίου. Με αυτό τον τρόπο, ο Ολυμπιακός θα παραμείνει μόνος πρώτος στη βαθμολογία και παράλληλα, θα ξεπεράσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ήττα του στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα των ερυθρολεύκων, με τον Σαβιόλα να επιστρέφει στο βασικό σχήμα, όπως και ο Μανωλάς στο κέντρο της άμυνας. Παράλληλα, ο Μίτσελ σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τους Χολέμπας και Παπάζογλου στα δυο άκρα της άμυνας, αντί των τραυματιών Σαλίνο και Μπονγκ.

Πηγή: novasports.gr