Δεν άντεξε ο Ολυμπιακός: Βαριά ήττα με 4-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε το βράδυ της Τρίτης στο Γ. Καραϊσκάκης με αντίπαλο την ισχυρότερη ομάδα του ομίλου του, την Παρί Σεν Ζερμέν και γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με 4-1.

Με την εμφάνιση του δευτέρου μέρους, πέταξε στα σκουπίδια τις θετικότατες εντυπώσεις του πρώτου 45λέπτου, κατά τη διάρκεια του οποίου είχε καταφέρει να πείσει ακόμη και τους πιο δύσπιστους οπαδούς του ότι θα αποτελέσει σκληρό καρύδι απέναντι στους πρωταθλητές Γαλλίας.

Η άμεση αντίδραση του Λοράν Μπλαν, με την είσοδο του Εζεκιέλ Λαβέτσι, αντί του Λούκας, με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, άλλαξε τη ροή του αγώνα στο δεύτερο 45λεπτο.

Πάντως, ο Τιάγκο Μότα ήταν ο δήμιος των ερυθρολεύκων στην επανάληψη της αναμέτρησης της Τρίτης. Δύο κόρνερ του Λαβέτσι κατέληξαν στο κεφάλι του Ιταλού χαφ και εκείνος εκτέλεσε και τις δύο φορές τον Ρομπέρτο, για το 1-2 (68') και το 1-3 (73') αντίστοιχα.

Το κακό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την μπάλα στον αέρα ήρθε να επιβεβαιωθεί, με άλλο ένα γκολ με κεφαλιά, του μπακ Μαρκίνιος, από ασίστ, αυτή τη φορά, του Μότα.

Ο Ιμπραΐμοβιτς έχασε στο 82' το πέναλτι που κέρδισε ένα λεπτό νωρίτερα. Ο Ρομπέρτο απέκρουσε την εκτέλεσή του και την επαναφορά της μπάλας, επίσης!

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, η Παρί Σεν Ζερμέν προηγήθηκε με γκολ του Καβάνι στο 19', έπειτα από καταπληκτική μπαλιά του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στον Μάξγουελ και με-τη-μία πάσα του τελευταίου.

Ο Ολυμπιακός απάντησε άμεσα, με το εκπληκτικό γκολ του Βλάντιμιρ Βάις (25'), ο οποίος "χόρεψε" την ομάδα του Μπλαν σε όλο το πρώτο ημίχρονο.

Ο Σλοβάκος διεθνής πέρασε δύο παίκτες των πρωταθλητών Γαλλίας και πλάσαρε όμορφα των Σιρίγκου. Όλα τα λεφτά ήταν η "ποδιά" του Βάις, αμέσως μετά το κλέψιμο της μπάλας.

Πριν προηγηθεί η Παρί, ο Βάις είχε δοκάρι στο πρώτο λεπτό και άλλο ένα ο Φουστέρ στο 15'. Ο Ολυμπιακός είχε και άλλη μια ευκαιρία και πάλι με τον Βάις, στο 12', ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν είχε φάση για γκολ στο 5'.

Τα γκολ:


19' 0-1
Έντισον Καβάνι

25' 1-1 Βλάντιμιρ Βάις (εντυπωσιακό)

68' 1-2 Τιάγκο Μότα

73' 1-3 Τιάγκο Μότα

82' Χαμένο πέναλτι Ιμπραΐμοβιτς

&

86' 1-4 Μαρκίνιος


Οι συνθέσεις:


Ολυμπιακός
: Ρομπέρτο, Μανιάτης, Μεντζανί, Σιόνας, Μπονγκ, Σάμαρης, Μασάντο, Φουστέρ (74' Σαβιόλα), Βάις (84' Γιαταμπαρέ), Ντομίνγκες (60' Κάμπελ), Μήτρογλου.

Παρί Σεν Ζερμέν: Σιρίγκου, Φαν ντερ Βιλ, Τ.Σίλβα, Μαρκίνιος, Μάξγουελ, Τιάγκο Μότα, Ματουιντί, Βεράτι (79' Ραμπιό), Λούκας (46' Λαβέτσι), Καβάνι (87' Μενέζ), Ιμπραΐμοβιτς.