Ποιους Ολυμπιακούς αποκάλεσε “κοπρόσκυλα” ο Μαρινάκης

Συνέχεια στις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Τι κι αν έχουν περάσει δύο εβδομάδες από το γεγονός, ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ δείχνει ότι δεν ξέχασε.

Εξάλλου, παρά την καταπληκτική φιέστα, ήταν έκδηλη η αμηχανία της διοίκησης και την Κυριακή όταν το Γ. Καραϊσκάκης δε γέμισε.

Στην εκδήλωση του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού, στο V' Ammos, στο χώρο καταστημάτων δηλαδή, κάτω από το γήπεδο, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού άδραξε το βράδυ της Δευτέρας την ευκαιρία να εξωτερικεύσει τον... καημό του. Κι αυτό το έκανε με το γνωστό λαϊκό του τρόπο.

"Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι είναι καλό στον Ολυμπιακό να είμαστε όλοι μία γροθιά. Και νομίζω ότι είμαστε. Το βλέπετε και εδώ μέσα απόψε. Μπορεί να υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις, άνθρωποι που το παίζουν Ολυμπιακοί, καθημερινά από εκεί που γράφουν ή από εκεί που συζητάνε να βρίζουν ή να προσπαθούν να δημιουργήσουν ζημιά.

Είναι ελάχιστοι. Αν υπάρχουν 100, 200, 300, δεν θα ‘θελα να τους χαρακτηρίσω. Δεν μας επηρεάζει καθόλου. Γιατί; Αυτό που βλέπω μπροστά μου, τόσες χιλιάδες κόσμου, είναι τα εκατομμύρια οπαδούς μας που χαίρονται με κάθε στιγμή, με κάθε επιτυχημένη στιγμή της ομάδας μας, δεν μπορούν να μας χαλάσουν αυτή την εικόνα 100 κοπρόσκυλα. Να το πούμε και έτσι.

Όπως έχω πει ξανά, η εικόνα είναι των 5.000.000 Ελλήνων, η μισή Ελλάδα, που είναι Ολυμπιακοί. Και οι άλλοι μισοί στο εξωτερικό. Για όλους αυτούς τους ανθρώπους εγώ θα δώσω το παν για να είναι εκείνοι υπερήφανοι, να είναι ευχαριστημένοι με την ομάδα μας. Όπως σας έχω πει δεν χρειάζεται να λέμε τίποτα περισσότερο. Θα το πράξουμε με το παραπάνω στο γήπεδο. Σας ευχαριστώ όλους. Ζήτω ο Ολυμπιακός", δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Αργότερα το βράδυ της Δευτέρας, από τον Ολυμπιακό διευκρινίστηκε ότι "τα συγκεκριμένα άτομα γράφουν σε εφημερίδες, ιστοσελίδες και social media παριστάνοντας τους Ολυμπιακούς, την ώρα που είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία".