Αναμένεται γενική εκκαθάριση στον Ατρόμητο

Επιβεβαιώνονται τα όσα έγραψε και τη Δευτέρα το news.gr για την αναταραχή στον Ατρόμητο και τις σκέψεις του Γιώργου Σπανού.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος των Περιστεριωτών "τελείωσε" από την ομάδα του Μάντζιο και Επστάιν, ενώ βαρύ είναι το κλίμα και για τον Σουμπίνιο.

Προειδοποίησε επίσης ότι θα υπάρξουν και νέες αποχωρήσεις. Πραγματικά, ήταν να μην πάρει φόρα ο Γιώργος Σπανός... Η υπόθεση εμπλοκής της μπλε κάρτας του Βαγγέλη Μάντζιου, τον οποίο πλήρωνε, αλλά εκείνος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, του στοίχισε.

Γράφαμε την Κυριακή ότι κατηγόρησε το Νίκο Αναστόπουλο για την αποτυχία της μεταγραφής. Επίσης, δεν είναι τυχαίο το ξέσπάσμά του λίγο καιρό πριν, όταν είχε προειδοποιήσει για το τι θα επακολουθούσε αν η ομάδα δεν επέστρεφε στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες.

Και να που τα έκανε πράξη... Ο Σπανός δεν έπαψε ποτέ να εμπιστεύεται τον Παράσχο και η συβιλλική δήλωσή του για τον Θεσσαλονικιό προπονητή είναι χαρακτηριστική: "Μόνο επιτυχίες με τον Γιώργο Παράσχο".

Του έδωσε να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι. Μέχρι δηλαδή, να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Θα ζητήσει και τη γνώμη του, επειδή τον εμπιστεύεται. Αναμένεται γενική... εκκαθάριση στον Ατρόμητο.