Τελείωσε τον Αναστόπουλο και στο βάθος Παράσχος

Δυσάρεστη έκπληξη ήταν για τον Νίκο Αναστόπουλο οι εξελίξεις του Σαββάτου αναφορικά με το μέλλον του στον πάγκο του Ατρομήτου. Ο 55χρονος προπονητής αποτελεί παρελθόν από την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

"Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιάννης Αγγελόπουλος συναντήθηκε σήμερα με τον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο για να συζητηθεί η πορεία της ομάδας μας τις τελευταίες αγωνιστικές.

Από κοινού αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας του Νίκου Αναστόπουλου με την ΠΑΕ Ατρόμητος η οποίας τον ευχαριστεί θερμά και του εύχεται καλή συνέχεια κι επιτυχίες στην προπονητική του καριέρα.

Επίσης λύεται η συνεργασία της ΠΑΕ Ατρόμητος με τους Ανδρέα Σκέντζο και Θανάση Μουρτζιάπη".

Το χρονικό

Το παρελθόν του στον πάγκο του Άρη φαίνεται ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις αποδοκιμασίες των οπαδών των Περιστεριωτών, ενώ, του καταλογίζεται ότι δεν κατάφερε να πετύχει ένα γκολ, παρότι οι, σαφώς πιο αδύναμοι σε έμψυχο δυναμικό, κίτρινοι αγωνίστηκαν για περισσότερα από 75 λεπτά, συμπεριλαμβανομένων των καθυστερήσεων, με παίκτη παραπάνω.

Τα σενάρια... συνομωσίας ενίσχυσαν τις φωνές για απομάκρυνσή του. Την ίδια άποψη φέρεται να έχει και ο Γιώργος Σπανός, ο οποίος είχε ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα προειδοποιήσει ότι νέα αρνητική εμφάνιση δε θα γίνει αποδεκτή και θα υπάρξουν επιπτώσεις. Ο Αναστόπουλος "πληρώνει" και τη δυστοκία στην επίθεση και τους λανθασμένους χειρισμούς σε επίπεδο τακτικής, που έκαναν την ομάδα αμυντικογενή, χωρίς να είναι αυτός ο χαρακτήρας της.

Ο Γιώργος Σπανός αναμένεται να ζητήσει την παραίτηση του Αλενατόρε, στον οποίο καταλογίζεται ακόμη και το γεγονός ότι υπήρξαν αβλεψίες στην περίπτωση μεταγραφής του Βαγγέλη Μάντζιου από τη Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Όλο και περισσότεροι στο Περιστέρι "ψιθυρίζουν" το όνομα του Γιώργου Παράσχου, που αποχώρησε πρόσφατα από το Λεβαδειακό.