Επιστροφή Παράσχου στο Περιστέρι

Όπως πρώτο είχε γράψει το news.gr ήδη από το πρωί της Κυριακής, η επιστροφή του Γιώργου Παράσχου στο Περιστέρι είναι γεγονός. Ο 61χρονος Θεσσαλονικιός ανέλαβε τον Ατρόμητο, μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Θα καθίσει, δηλαδή, στον πάγκο των Περιστεριωτών για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας της Superleague, αλλά και στις κρίσιμες έξι αγωνιστικές των πλέι-οφ, οι οποίες θα ορίσουν το ακριβές ευρωπαϊκό εισιτήριο που θα πάρει ο Ατρόμητος.

Ο Γιώργος Σπανός, σύμφωνα με πληροφορίες του news.gr, είχε κατά νου την περίπτωση Παράσχου και πριν την πρόσληψη Αναστόπουλου, καθώς οι δύο πλευρές διατήρησαν εξαιρετικές σχέσεις και μετά το τελευταίο "διαζύγιό" τους, αλλά τότε ο Γιώργος Παράσχος δεσμευόταν με συμβόλαιο με το Λεβαδειακό και οι σχέσεις του με τον Γιάννη Κομπότη βρίσκονταν στο απώγειό τους.

"Επιστρέφω σε ένα πολύ γνώριμο και οικείο περιβάλλον και χαίρομαι που θα συνεργαστώ πάλι με τους ανθρώπους και την ομάδα που πέρασα πολύ όμορφες στιγμές. Θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να πετύχουμε την ανάκαμψη της ομάδας γιατί είναι αλήθεια ότι στα τελευταία παιχνίδια η εικόνα της δεν ήταν η καλύτερη. Πρέπει να δουλέψουμε στα σημεία που θέλουμε βελτίωση, ξέρω την ομάδα και πιστεύω ότι θα προλάβουμε τα play offs ώστε εκεί να έχουμε μια πολύ καλή παρουσία". Αυτές ήταν οι πρώτες δηλώσεις του νέου προπονητή του Ατρομήτου.

Ο Γιώργος Παράσχος θα δώσει το "παρών" στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας της ομάδας των δυτικών προαστίων.