Στους ρυθμούς Βονόρτα ο Παναθηναϊκός

Οι Πράσινοι συνεχίζουν εντατικά, με στόχο να αφομοιώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το νέο σύστημα που θέλει να εφαρμόσει ο Γιάννης Βονόρτας. Στην προπόνηση της Πέμπτης το βάρος έπεσε στην τακτική και στις στημένες φάσεις, ενώ ο νέος τεχνικός του Τριφυλλιού δούλεψε αρκετά με τους παίκτες του τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι. 

Οι αμυντικοί δούλεψαν στις στημένες φάσεις υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Βονόρτα, ενώ οι επιθετικοί στην ανάπτυξη και στα τελειώματα των φάσεων με τον Ράικο Γιάνγιανιν που προστέθηκε στο τεχνικό τιμ της πρώτης ομάδας.

Ο Βονόρτας φαίνεται ότι έχει κατασταλάξει για τα 8/11 της σύνθεσης που θα παρατάξει κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Καρνέζης παραμένει σταθερός στη θέση του τερματοφύλακα, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Τριανταφυλλόπουλος και Πίντο, με τους Σεϊταρίδη και Χουχούμη στα δύο άκρα. Ο Βιτόλο θα αγωνιστεί ως μοναδικό αμυντικό χαφ, έχοντας μπροστά του Ζέκα (αριστερά) και Σισοκό ( αριστερά). Από εκεί και πέρα ο Βονόρτας έκανε δοκιμές, καθώς είδε στην προπόνηση Κουίνσι, Μπαρμπαρούση και Φιγκερόα στην τριάδα της επίθεσης, ενώ στην συνέχεια τοποθέτησε τον Τοτσέ στην κορυφή και τους Εσπάρθα, Αποστολόπουλο στις πτέρυγες, ενώ έπαιξε για λίγο και ο Ντίνας.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση της Παρασκευής, όταν και ο Γιάννης Βονόρτας θα κάνει τις τελικές δοκιμές.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Στέργος Μαρίνος που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη, χωρίς να είναι κάτι το ανησυχητικό. Πιθανότατα την Παρασκευή θα προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς και θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Ο Βονόρτας δεν υπολογίζει για τον αγώνα με τον Πανιώνιο τους Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Χαμπίμπ Σο, οι οποίοι θα εκτίσουν ποινή καρτών, καθώς και τον τραυματία Χάρη Μαυρία (έκανε θεραπεία).

πηγή: sport-fm.gr