Θέλουν δανεικό τον Μεξικανό ντος Σάντος οι ερυθρόλευκοι

Από τα πολλά ονόματα που ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες, φαίνεται να προχωρά η υπόθεση του διακαούς πόθου του Μίτσελ, του Τζόναθαν ντος Σάντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας novasports.gr, επαφές με τη Μπαρτσελόνα προτίθεται να ξεκινήσει ο Ολυμπιακός τις προσεχείς ημέρες για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού, ο οποίος, όπως έχει γράψει το news.gr, είναι παίκτης τύπου αντί-Φουστέρ, έως και αντί-Μιραλάς.

Ο Μεξικανός φέρεται να είναι ο πρώτος στόχος του Μίτσελ από την ισπανική αγορά, καθώς θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Με τη σύμφωνη γνώμη του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος προσφάτως δήλωσε ότι "θα κάνει ό,τι μπορεί για να ενισχυθεί η ομάδα", τόσο ο 50χρονος τεχνικός, όσο και ο μάνατζέρ του ποδοσφαιριστή, θα προσπαθήσουν να προσεγγίσουν τη Μπαρτσελόνα, ώστε να βρεθεί η "χρυσή τομή" και να αποκτηθεί ο παίκτης.

Αρχικός στόχος του Ολυμπιακού είναι η απόκτηση του 23χρονου ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να διατηρούν οψιόν αγοράς του στο τέλος της σεζόν.

Την ίδια ώρα, ο παίκτης φέρεται να έχει στραμμένη την προσοχή του στην Αγγλία, όπου αναζητεί ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Μίτσελ έχει στραμμένη την προσοχή του και σε άλλες δυο περιπτώσεις από την ισπανική αγορά.

Πρόκειται για τους Πέδρο Λεόν και Κολούνγκα, οι οποίοι αγωνίζονται στη Χετάφε. Ο πρώτος είναι 26 ετών και αγωνίζεται ως δεξιός χαφ, ενώ είναι δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο δεύτερος είναι επιθετικός και έχει συνεργαστεί κατά το παρελθόν με τον προπονητή του Ολυμπιακού.