Ολυμπιακός: Πολλά ονόματα, κανείς πιο κοντά στο λιμάνι

Συνεχίζεται η παρέλαση ονομάτων στον Ολυμπιακό. Ισπανικά και σερβικά Μέσα ενημέρωσης επιμένουν για το ενδιαφέρον των ερυθρολεύκων για τον Μάρκο Σκέποβιτς.

Ο 22χρονος φορ της Παρτιζάν Βελιγραδίου φέρεται να είναι ο ποδοσφαιριστής για τον οποίο ταξίδεψε ως τη Σερβία ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τον αγώνα μεταξύ Σερβίας και Κροατίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας το 2014.

Στον αγώνα όμως αυτόν, ο διεθνής επιθετικός τραυματίστηκε, μόλις στο ένατο λεπτό. Παρ' όλα αυτά, τα δημοσιεύματα συνεχίστηκαν.

Λορένθο και Κοβάσεβιτς είναι... υπερδραστήριοι το τελευταίο διάστημα, όμως, σύμφωνα με την Sportday, ο... πόθος του Μίτσελ είναι άλλος. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Μεξικανό της Μπαρτσελόνα, Τζόναθαν ντος Σάντος.

Ο 23χρονος αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης και θεωρείται αντί-Φουστέρ, ίσως και αντί-Μιραλάς, ενώ ο Ισπανός προπονητής των πρωταθλητών τον ήθελε στο ρόστερ του, όταν ήταν ακόμη στον πάγκο της Σεβίλλης. O παίκτης, πάντως, δήλωσε στο ισπανικό ραδιόφωνo RAC1 ότι θα ήθελε να αναζητήσει ομάδα στην αγγλική Premier League, αν είναι να αποχωρήσει από τους Καταλανούς.

Στο μεταξύ, φήμες υπάρχουν για τον ακραίο της Ράγιο Βαγεκάνο, Πίτι, ο οποίος έχει "τραβήξει" το ενδιαφέρον του Λορένθο.

Κι όλα αυτά ενώ στο λιμάνι δηλώνουν άγνοια για τον Πάτερσον της Μπέρνλι, ο οποίος, πάντως, θα μπορούσε να βρίσκεται στον αγγλικό... μεταγραφικό πυρήνα των ερυθρολεύκων, από τον οποίο προέκυψαν οι προσθήκες των Καζίμ Ρίτσαρντς και Ματ Ντάρμπισιρ στο παρελθόν, καθώς, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.