Παρέλαση ονομάτων στον Πειραιά για μεταγραφική ενίσχυση

O Βαγγέλης Μαρινάκης συζήτησε τις περασμένες ημέρες για μεταγραφικά θέματα με τον Μίτσελ και έχει υπάρξει παρέλαση ονομάτων παικτών.

Το ταξίδι του αρχισκάουτερ Λορένθο για ποδοσφαιριστές έχει φέρει στην επιφάνεια Ίβηρες και Λατινοαμερικάνους, υποψήφιους να ενταχθούν στο ρόστερ των πρωταθλητών.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτησή του αποκάλυψε στον αδερφό του Λέο, ο Λεάντρο Σαλίνο, της Μπράγκα, για τον οποίο είχε ακουστεί ότι θεωρείται "κλεισμένος" από τους Πειραιώτες, εδώ και δύο μήνες.

Βέβαια, ο 27χρονος παίκτης της Μπράγκα τόνισε στον αδερφό του και παίκτη της Νόβα Ιγκουάτσου, πως πέρα από τους ερυθρολεύκους, ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει ένας ακόμα σύλλογος, χωρίς να τον κατονομάσει.

Στο μεταξύ, την περίπτωση του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα της Πάκος Φερέιρα, Κάσιο φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση κάτω από τα δοκάρια. Ο Κολομβιανός Νταβίντ Οσπίνα, επίσης, εξακολουθεί να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας.

Παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι φέρονται να συνεχίζουν την εξέταση ποδοσφαιριστών από τη Ρεάλ Μαδρίτης Β. Μάλιστα, δημοσιεύματα του Τύπου φέρουν τον Μίτσελ να έχει έρθει σε επαφή ο ίδιος με τους ιθύνοντες της Ρεάλ Μαδρίτης, για την απόκτηση κάποιων παικτών με τη μορφή δανεισμού, εν όψει της νέας σεζόν, με το όνομα του Ντένις Τσερίσεφ να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας.

Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, ενώ και ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως επί του θέματος.