Αποχωρεί ο Φουρλάνος από το τριφύλλι

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αναμένεται να αποτελέσει ο Σπύρος Φουρλάνος, με πιθανότερο προορισμό το Βέλγιο και συγκεκριμένα την Κλαμπ Μπριζ.

Από τη στιγμή που το συμβόλαιο του νεαρού μεσοεπιθετικού λήγει στο τέλος της περιόδου, ο ποδοσφαιριστής έχει το δικαίωμα να υπογράψει όπου θέλει. Η πρόταση του τριφυλλιού για ανανέωση της συνεργασίας τους δεν είχε ικανοποιήσει την πλευρά του ταλαντούχου μέσου και έτσι το μόνο που απομένει μεταξύ τους είναι να βρεθεί η χρυσή τομή για τον διακανονισμό των οφειλομένων.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη, Πασχάλης Τουντούρης, αναμένεται να επισκεφθεί σήμερα τα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να συζητήσουν το θέμα, στο οποίο δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα.

Επόμενος προορισμός του Φουρλάνου, σύμφωνα με το sport-fm.gr, πιθανότατα να είναι το Βέλγιο και πιο συγκεκριμένα η Μπριζ. Εκεί εργάζεται ο Άρναν Γκρέταρσον, γνωστός από την θητεία του στην ΑΕΚ, και οι Βέλγοι έχουν ήδη κάνει πρόταση στον Φουρλάνο.

Δωρεάν οι μαθητές στον αγώνα με τον Πλατανιά το Σάββατο

Στον εντός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 30 Μαρτίου, οι μαθητές θα μπορούν να εισέλθουν δωρεάν. "Τα χαμόγελα των παιδιών στις κερκίδες και η χαρά της ψυχαγωγίας είναι μια εικόνα που μας γεμίζει ελπίδα και ικανοποίηση για τη συμβολή του Παναθηναϊκού στην καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και όσων αυτό πρεσβεύει, σε μια περίοδο οικονομικά και κοινωνικά κρίσιμη για όλους", τονίζεται σε ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.