Nτύνει στα πράσινα το Μαγιάδα

Κοντά σε συμφωνία βρίσκεται το τριφύλλι με την Ντανούμπιο για την απόκτηση του 22χρονου περιφερειακού επιθετικού Καμίλο Μαγιάδα, ο οποίος πιθανότατα θ΄ αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Μαγιάδα κοστολογείται γύρω στις 200 χιλιάδες ευρώ από το σύλλογο της Ουρουγουάης, λόγω του ότι το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβρη του 2013 με αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος να τον χάσει η Ντανούμπιο χωρίς να πάρει ούτε ευρώ! Κι αυτό γιατί ο παίκτης έχει εκδηλώσει σαφές ενδιαφέρον να παίξει ποδόσφαιρο στην Ευρώπη.

Ο 22χρονος επιθετικός παίζει και πλάγια δεξιά και ως περιφερειακός επιθετικός, ήταν διεθνής με την Ελπίδων της Ουρουγουάης και η περίπτωσή του έχει αναλυθεί από τον Ούγκο Βαρέλα, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτησή του.

Τα χρήματα που ζητά η Ντανούμπιο όπως και το κασέ του παίκτη είναι σε λογικά πλαίσια, με αποτέλεσμα αυτό να φέρνει πιο κοντά σε οριστική συμφωνία τις δύο πλευρές. Επίσημα δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι τη δεδομένη στιγμή, ωστόσο ο Μαγιάδα πληροί τις προϋποθέσεις να είναι η πρώτη μεταγραφή των πράσινων ενόψει καλοκαιριού.

πηγή: novasports-gr