Γυαλιά καρφιά τα έκανε ο Φάμπρι στην Παιανία

Ταύρος εν υαλοπωλείο έγινε ο Φάμπρι, ο οποίος έβρισε τον Πίντο και οι παίκτες του Παναθηναϊκού αντέδρασαν έντονα. Ο Κάιπερ μάλιστα ήθελε να αποχωρήσει από την προπόνηση ενώ ο Σο έβαλε στη θέση του τον τεχνικό των "πράσινων".

Προβληματισμός στη διοίκηση, καθώς το κλίμα για τον Ισπανό γίνεται όλο και πιο βαρύ με δεδομένο τον εκρηκτικό χαρακτήρα.

Στην προπόνηση της Τρίτης άρχισε να βρίζει, χωρίς λόγο, τον Πίντο για ένα λάθος που είχε κάνει ο Εσπάρθα. Ο Ισπανός προσπάθησε να ηρεμήσει τον προπονητή του, αλλά παρά το ότι παραδέχτηκε ότι το λάθος το έκανε αυτός και όχι ο Πορτογάλος, το μόνο που κατάφερε ήταν να μπει και αυτός στο στόχαστρο του Φάμπρι.

Ο Νίκι Κάιπερ δεν πίστευε στα μάτια του με αυτά που έβλεπε και λέγοντας στους συμπαίκτες του: "Τι είναι αυτός ο τύπος", θέλησε να αποχωρήσει από την προπόνηση.

Στο τέλος της προπόνησης, ο Ισπανός τεχνικός μάζεψε τους παίκτες του και τους ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του: "Σας ζητώ συγγνώμη. Φωνάζω για το καλό της ομάδας."

Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να ηρεμήσει τους ποδοσφαιριστές. Κάποιος από τους παίκτες φέρεται να είπε: "Σήκω πάνω ρε μ..." και το λόγο πήρε ο Πάπε Σο που σε έντονο ύφος είπε στον προπονητή του: "Ήταν η τελευταία φορά που το κάνεις αυτό. Αν συνεχίσεις έτσι, η ιστορία δεν θα έχει ευχάριστο τέλος. Δεν λέει κανείς μας να μην δίνεις οδηγίες ή να μην κάνεις παρατηρήσεις. Να μας φωνάζεις όταν πρέπει. Αλλά εσύ έχεις ξεπεράσει κάθε όριο. Φωνάζεις σε όλους και μιλάς με πολύ άσχημο τρόπο. Τι σου έκανε την Κυριακή ο Βιτόλο και του φώναζες αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα; Την προηγούμενη φορά ο Ζέκα σου είχε εξηγήσει ότι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό γιατί όλοι μας είμαστε από την ένταση του αγώνα και εσύ το συνεχίζεις. Τι σου έκανε σήμερα ο Πίντο; Κανείς μας δεν πρόκειται να ανεχθεί τέτοια συμπεριφορά ξανά."

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την πλευρά της, εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ξεκαθαρίζει πως τα όσα ακούστηκαν είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας και πως κανένα επεισόδιο δεν διαδραματίστηκε στην Παιανία...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Μετά και τα νέα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που περιγράφουν ανύπαρκτα επεισόδια στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας είναι πλέον σαφές ότι υπάρχουν κέντρα που χαλκεύουν ειδήσεις προκειμένου να πλήξουν τον Παναθηναϊκό.

Τα όσα περίεργα περιγράφονται σε - ως επί το πλείστον ανυπόγραφα κείμενα - στο Διαδίκτυο αποτελούν προϊόντα αρρωστημένης φαντασίας, δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα και διαψεύδονται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο".