Αμπντουλαγιέ Μεϊτέ για κερασάκι στην… πράσινη τούρτα

Σε πρώτο πλάνο την απόκτηση στόπερ έβαλαν στον Παναθηναϊκό μετά τον τραυματισμό του Σέμα Βελάσκες.

Ο Αμπντουλαγιέ Μεϊτέ είναι ο εκλεκτός της διοίκησης. Ο Ιβοριανός ποδοσφαιριστής διατηρεί Έλληνα μάνατζερ, ο οποίος ταξίδεψε στη χώρα μας μέσω Παρισιού για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Οι απολαβές του στόπερ από την Ακτή Ελεφαντοστού θα κυμανθούν από 80.000 ευρώ έως 100.000 ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το βιογραφικό του, πάντως, εντυπωσιάζει. Ο Αμπντουλαγιέ Μεϊτέ είαι ψηλός (1,85 μέτρα) και έχει αγωνιστεί σε Ρεντ Σταρ Γαλλίας, Μαρσέιγ, Μπόλτον, Γουέστ Μπρόμγουιτς Άλμπιον και Ντιζόν.

Στην Παιανία θα συναντήσει τον συμπατριώτη του, Ιμπραΐμ Σισοκό.

Πρόκειται για κεντρικό αμυντικό με θέληση, τσαγανό και ηγετικές ικανότητες. Στα πλην του το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα σκληρός στα μαρκαρίσματά του.

Ο 33χρονος Ιβοριανός θα αποτελέσει την όγδοη και τελευταία -ως φαίνεται- προσθήκη στο ρόστερ του τριφυλλιού.

Στην Αθήνα βρίσκεται ήδη ο ποδοσφαιριστής για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο Ιβοριανός κεντρικός αμυντικός έφτασε στην χώρα λίγο μετά τις 00:30, συνοδευόμενος από τον Γάλλο δικηγόρο του και τον Έλληνα εκπρόσωπο του.

Αναμένεται να περάσει τη Δευτέρα από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια, θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν, με τους πράσινους να διατηρούν το δικαίωμα ανανέωσης για άλλον έναν χρόνο.