Στημένα: Παραδέχεται τον έλεγχο η Ντέμπρετσεν

Νέα δεδομένα προκύπτουν στην υπόθεση του στημένου αγώνα Λίβερπουλ-Ντέμπρετσεν για το Champions League της σεζόν 2009-10.

Η διοίκηση της Λίβερπουλ ανακοίνωσε επίσημα ότι δεν είχε καμία ενόχληση από τη Europol ή άλλον ελεγκτικό μηχανισμό ή οποιαδήποτε αστυνομική έρευνα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Την ίδια ώρα που οι κόκκινοι μετά βδελυγμίας αποκήρυτταν κάθε ευθύνη ή εμπλοκή ποδοσφαιριστή τους ή παράγοντα της ομάδας, στην Ουγγαρία η Ντέμπρετσεν αφοπλιστικά παραδέχτηκε ότι το εν λόγω παιχνίδι αποτέλεσε αντικείμενο έρευνας και μάλιστα εκτεταμένης.

Παράλληλα, η Ντέμπρετσεν αποκάλυψε ότι η τότε διοίκηση γνώριζε τις έρευνες και κάλεσε σε απολογία τον τερματοφύλακα Βούκασιν Πόλεκσιτς, στον οποίο επέβαλε προκαταβολική σιωπηρή τιμωρία δύο αγωνιστικών στη διοργάνωση. Επρόκειτο για τον εντός έδρας αγώνα με τη Λίβερπουλ και τον εκτός έδρας με τη Φιορεντίνα στον όμιλο.

"Στην υπόθεση δεν έχω καμία ανάμειξη. Είμαι σοκαρισμένος που ακούγεται το όνομά μου για τον συγκεκριμένο αγώνα", δήλωσε στη Daily Mail ο Μαυροβούνιος τερματοφύλακας.