Βλέψεις Champions League στον Αστέρα Τρίπολης

Έξι νίκες στους τελευταίους επτά αγώνες έχει ο Αστέρας Τρίπολης.

Η ομάδα της Αρκαδίας εντυπωσιάζει στους τελευταίους της αγώνες και το διπλό στην έδρα του Πλατανιά με σκορ 3-0 ήρθε πολύ πιο άνετα απ' ό,τι περίμενε και ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος της ομάδας.

Το ποδοσφαιρικό σύνολο του Σάκη Τσιώλη δείχνει ικανό για την υπέρβαση. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Σάκης Τσιώλης, μιλώντας στους δημοσιογράφους, έδειξε ότι οι βλέψεις παραμένουν υψηλές στους Πελοποννήσιους.

"Απολαμβάνουμε τη δεύτερη θέση με τον τρόπο που παίζουμε με το γρήγορο, συνδυαστικό και ελκυστικό παιχνίδι. Είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε για το Champions League, όμως στόχος είναι η Ευρώπη. Ας μη γελιόμαστε. Αλλά αν μπορούμε θα το κάνουμε και αυτό", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τσιώλης.

Αργότερα, παραδέχτηκε ότι η νίκη του Πλατανιά επί του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο και ο αποκλεισμός, στον οποίο εξανάγκασε τους πρασίνους, "έκανε παρορμητικούς και παρέσυρε" τους Χανιώτες.

Σε κάθε περίπτωση, ο Αστέρας κατέκτησε μια ακόμη νίκη και δοκιμάζεται το ερχόμενο Σάββατο στην έδρα του επί του Παναθηναικού.