Στο +14 από τη δεύτερη θέση ο Ολυμπιακός

Το αήττητο στο πρωτάθλημα διατήρησε για μία ακόμα αγωνιστική ο Ολυμπιακός, περνώντας αλώβητος από την “παγωμένη” Κομοτηνή με 1-0, κόντρα στον μαχητικό Πανθρακικό.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν μάλιστα να είχαν πετύχει γκολ στο 23', όταν το σουτ του Μουνάφο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, όμως τελικά έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι, καθώς στο 86' ο Χολέμπας εκτέλεσε το φάουλ, ο Κοντρέρας έπιασε την κεφαλιά και πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται πλέον μόνος ο Αστέρας Τρίπολης, που πέρασε εύκολα από την έδρα του Πλατανιά με 3-0. Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο, οπότε και οι Αρκάδες πέτυχαν και τα τρία τέρματά τους. Τα γκολ σημείωσαν οι Σανκαρέ (12'), Ναβάρο (33') και Περόνε (35').

Αντίθετα, θύμα έκπληξης έπεσε ο ΠΑΟΚ, που μετά το εντυπωσιακό 6-0 επί της Καλλιθέας υπέστη εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη με σκορ 0-1, πέφτοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Ονουάτσι, μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Μαρίν.

Η ήττα αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες του news.gr, ενδέχεται να αποτελέσει την αρχή του τέλους για τη θητεία του Γιώργου Δώνη στον πάγκο της ομάδας.