Στον Αστέρα βλέπουν… αστέρια

Ιστορική οραματίζονται τη φετινή σεζόν στον Αστέρα Τρίπολης.

Δεν περίμενα να είναι τόσο εύκολο να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ, δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα, Ρούμπεν Ράγιος. Πλέον, ωστόσο, το σύνθημα είναι γνωστό: "Ο Αστέρας έδειξε μεγάλη επιθετικότατα και ψυχισμό, με αποτέλεσμα η δουλειά μας να γίνει πιο εύκολη στην εξέλιξη του αγώνα".

Συγκεκριμένα, οι Αρκάδες κάνουν όνειρα και βλέπουν στον ύπνο τους... αστέρια: εκείνα του Champions League! "Σε όλους θα άρεσε να παίξουν στο Champions League, έτσι θα ήθελα και εγώ, αλλά σέβομαι την ομάδα στην οποία βρίσκομαι. Θα ήθελα να παίξω στον Champions League, αλλά με τον Αστέρα Τρίπολης. Είμαστε στην τρίτη θέση, με ένα βαθμό διαφορά από τον δεύτερο. Αν βελτιωθούμε στα εκτός έδρας και διατηρήσουμε το καλό σερί στην έδρα μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε", δήλωσε, γεμάτος αισιοδοξία, ο Ρούμπεν Ράγιος.

"Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βλέπουμε τη χρονιά που διανύουμε. Έχουμε καλή βάση από πέρυσι, πρέπει να δούμε πόσο καλύτερα μπορούμε να πάμε φέτος. Δεν είμαστε σε θέση να μιλήσουμε ακόμα για του χρόνου. Συνεχίζουμε την καλή παράδοση στην έδρα μας και παίζουμε με μεγαλύτερο κίνητρο και ενθάρρυνση. Μπορεί ο κόσμος να μην τόσος όσο είναι σε άλλες έδρες, αλλά έστω και οι αυτοί οι λίγοι μας δίνουν αυτό που χρειαζόμαστε για να αποδώσουμε καλύτερα", συμπλήρωσε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος, συν τοις άλλοις, επιβεβαίωσε ότι έχει ακούσει και ο ίδιος για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά τόνισε ότι τίποτα επίσημο δεν υπάρχει.

Ο Ρούμπεν Ράγιος ονειρεύεται να επιστρέψει στο μέλλον στην Ισπανία για να αγωνιστεί σε μεγάλη ομάδα της Primera Division.