Σ. Τσιώλης: Ποτέ επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό

"Δεν είχα πότε επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό", δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης.

Παρότι δήλωσε κολακευμένος που το όνομα του συνδέθηκε με τον πάγκο του τριφυλλιού, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός επισήμανε ότι πότε δεν είχε δεχτεί επίσημη πρόταση από τους πράσινους, σε συνέντευξη που έδωσε στον NovaΣΠΟΡ FM.

Ο Σάκης Τσιώλης τόνισε ότι μια τέτοια πρόταση, όσο δελεαστική και αν ήταν, δε θα μπορούσε να τον πείσει να αποχωρήσει από τον Αστέρα Τρίπολης, καθότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα του.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα είχε ξεκινήσει από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του bet3.GR για ινκόγκνιτο ταξίδι του Καρδιτσιώτη τεχνικού στην Αθήνα, την ημέρα που ο Παναθηναϊκός υποδεχόταν τον Ατρόμητο στη Λιβαδειά κι ενώ ακόμη στον πάγκο του τριφυλλιού ήταν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Σάκης Τσιώλης είχε διαψεύσει τις επαφές με τους πράσινους λίγες μέρες αργότερα, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα arcadia-sports.gr.

Τώρα δηλώνει ότι υπήρξαν συζητήσεις: "Υπήρξε κίνηση για το αν θα μπορούσα να μιλήσω επίσημα για να αναλάβω την ομάδα, αλλά ποτέ κάποια επίσημη πρόταση. Από την πλευρά μου δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ωστόσο, είμαι ικανοποιημένος και δεν μπορώ να αφήσω την ομάδα μου, όσο δελεαστική και αν είναι η πρόταση".

Σε περιθώριο της συνέντευξής του στο NovaΣΠΟΡ FM, ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης αποκάλυψε ότι η ομάδα της Αρκαδίας θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση ενός ή δύο ποδοσφαιριστών με σκοπό να ενδυναμωθεί το ρόστερ, ιδιαίτερα τώρα που οι πιθανότητες διάκρισης στο πρωτάθλημα της Superleague μοιάζουν μεγάλες.