Αλαφούζος: Ο Φάμπρι ήταν η καλύτερη επιλογή

Την επιλογή του ηλεκτροσοκ πρόκρινε ο Γιάννης Αλαφούζος για να αλλάξει το κλίμα στον Παναθηναϊκό.

Ο πρόεδρος του τριφυλλιού τόνισε ότι προχώρησε σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού για να "ξυπνήσει" η ομάδα και φοβούμενος μη χαθεί και ο στόχος του Κυπέλλου Ελλάδος.

"Έκρινα πως η ομάδα χρειαζόταν ένα σοκ για να βγει απ' αυτή την άσχημη κατάσταση. Να ξυπνήσει. Έτρεμα στην ιδέα πως μετά τα παιχνίδια με τη Βέροια και τον Λεβαδειακό θα είχαμε ανάλογη εικόνα και με τον Πλατανιά. Το Κύπελλο είναι ένας πολύ σημαντικός στόχος και δεν πρέπει να χαθεί. Ο Χουάν είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και μας βοήθησε πολύ σε μια δύσκολη στιγμή. Αλλά είχε απογοητευτεί και είχε κακή ψυχολογία κι αυτή περνούσε και στην ομάδα. Χρειαζόταν μια αλλαγή", δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού στην εφημερίδα "Πράσινη".

Ο κ. Αλαφούζος στήριξε την επιλογή Φάμπρι και θεωρεί ότι ήταν η καλύτερη επιλογή για τους πράσινους τη δεδομένη στιγμή.

"Είχαμε κι άλλες επιλογές για τον αντικαταστάτη του Ρότσα. Ονόματα γνωστά που ίσως θα περνούσαν καλύτερα στα αφτιά των φιλάθλων. Ωστόσο, τη δεδομένη στιγμή θα ήταν χειρότερες επιλογές για την ομάδα μας. Ο κ. Φάμπρι δεν είναι τόσο γνωστός, αλλά είναι ακριβώς αυτός που πιστεύουμε ότι χρειάζεται η ομάδα. Όλοι κρίνονται από τις επιλογές τους, όπως και οι άνθρωποι που μας πρότειναν τον προπονητή, αλλά πιστεύουμε ότι είναι η ιδανική λύση. Είναι ένας σκληρός προπονητής που δουλεύει πολύ, είναι λάτρης της πειθαρχίας και θα βάλει τάξη στα αποδυτήρια. Κάτι που χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός. Έχει στοιχεία που θα ταιριάξουν με την ομάδα", υπογράμμισε ο κ.Αλαφούζος.