Στέλνουν Αλμπέρτο Ροντρίγκεζ στον Παναθηναϊκό

Έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού είναι ο Αλμπέρτο Ροντρίγκεζ, σύμφωνα με δημοσιεύματα ιστοσελίδων από το Περού, με την Ρίο Άβε να φέρεται ότι έχει βρει τον αντικαταστάτη του.

Το όνομα του Ροντρίγκεζ ακούγεται τις τελευταίες ώρες έντονα για την άμυνα του τριφυλλιού και η ιστοσελίδα libero.pe, προχωρά το θέμα, αναφέροντας τις προσπάθειες της πορτογαλικής ομάδας να βρει παίκτη στην ίδια θέση.

"Η Μπενφίκα και η Ρίο Άβε είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Χοσέ Κάνοβα, αλλά η δεύτερη συγκεντρώνει πλέον περισσότερες πιθανότητες για την απόκτησή του, από τη στιγμή που ο Αλμπέρτο Ροντρίγκεζ αφήνει κενό στην άμυνα για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό", έγραψε η παραπάνω ιστοσελίδα.

Το παρατσούκλι του 28χρονου κεντρικού αμυντικού είναι El Mudo που σημαίνει "σίγαση" (mute), λόγω της αποτελεσματικότητάς του να ανακόπτει τις αντίπαλες επιθέσεις. Το δε πλήρες όνομά του είναι Αλμπέρτο Ζούνιορ Ροντρίγκεζ Βαλντελομάρ.

Ο Περουβιανός στόπερ έκανε καριέρα με Σπόρτινγκ Κριστάλ στη χώρα του κατόπιν με τη Μπράγκα στη Liga Sagres της Πορτογαλίας, ενώ πραγματοποίησε πέρασμα και από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο Ροντρίγκεζ είναι 38 φορές διεθνής με το εθνόσημο.