Ιταλικές “σειρήνες” για το Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο

Εντείνεται το ενδιαφέρον ομάδων για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί σε όλους τους τόνους εκ μέρους της πράσινης ΠΑΕ, ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών, από το περιβάλλον του ίδιου διαρρέεται ότι καροδοκούν ιταλικές -και εσχάτως και αγγλικές- ομάδες για την απόκτησή του.

Πληροφορίες του news.gr αναφέρουν ότι δεν είναι μόνο η Τορίνο, που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 26χρονο ποδοσφαιριστή, αλλά τουλάχιστον δύο ακόμη ομάδες από το κορυφαίο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο μεσοεπιθετικός του τριφυλλιού δε βλέπει με θετικό μάτι τη μετακόμισή του στη Γκρανάτα, αν και ακόμη η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν έχει γίνει με επίσημο τρόπο, ούτε έχει μετουσιωθεί σε συγκεκριμένη οικονομική πρόταση.

Η εφημερίδα Derby, αναφορικά με το ενδιαφέρον της Τορίνο, έκανε λόγο για δανεισμό με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2013.

Πληροφορίες του news.gr, ωστόσο, αναφέρουν, πέραν των υπολοίπων, ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι αδιάφορος για τις εξελίξεις που έχουν να κάνουν με την αποχώρηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από τους πράσινους!

Μένει να αποδειχτεί έμπρακτα το ενδιαφέρον της Τορίνο και να δοθεί η καλύτερη λύση σε μία κατάσταση που δεν αρέσει ούτε στον ποδοσφαιριστή, ούτε στον Παναθηναϊκό.