“Ξεφτιλίζει το ποδόσφαιρο ο άνθρωπος που δεν έβαλε ούτε ευρώ”

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς μίλησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, για το Γιάννη Αλαφούζο, στη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, λέγοντας ότι “Δεν μπορεί να ξεφτιλίζει το ποδόσφαιρο διαρκώς ένας άνθρωπος, που δεν έχει βάλει ούτε ένα ευρώ και δεν πρόκειται να βάλει ούτε ένα ευρώ”.

Το θερμόμετρο της αντιπαράθεσης χτυπάει κόκκινο στο ποδόσφαιρο μετά και τις δηλώσεις του προέδρου της Παναθηναϊκής Συμμαχίας μετά το ντέρμπι των αιωνίων, οι οποίες αφορούσαν στη διαιτησία και το ρόλο της στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

“Είδαμε όλοι ένα καλό ντέρμπι και αντί να βγει ο πρόεδρος του ΠΑΟ να πει μπράβο στους ποδοσφαιριστές του και στους αντιπάλους ποδοσφαιριστές, βγήκε πάλι και έλεγε για τους διαιτητές και δηλητηρίασε για μια ακόμα φορά ή μάλλον προσπάθησε να δηλητηριάσει το ποδόσφαιρο”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού για τον Γιάννη Αλαφούζο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού στις συνεδριάσεις της Super League, Χρήστο Παναγόπουλο.

“Έρχεται στις συνελεύσεις ο καταδικασμένος από το Εφετείο, κύριος Παναγόπουλος, και μας λέει ότι άνθρωποι, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν απολογηθεί - μιλάω για τους διαιτητές -, πρέπει να αποχωρήσουν από το ποδόσφαιρο ! Χωρίς καμιά καταδίκη. Αλλά ο ίδιος, που είναι καταδικασμένος ήδη και ζητάει τώρα αναίρεση από τον Άρειο Πάγο, μπορεί να διοικεί και να έχει λόγο. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά ;”.

Στο τέλος κατέληξε απευθυνόμενος στους εκπροσώπους όλων των ομάδων:

“Πρέπει επιτέλους να αποφασίσει η Λίγκα ποιες θα είναι οι κυρώσεις, που θα επιβάλλονται στα μέλη του συνεταιρισμού, που κάνουν κακό στο προιόν και στα μέλη, που απαξιώνουν το ποδόσφαιρο. Επίσης, θα πρέπει να δούμε σοβαρά πώς θα αντιδράσουμε σαν Λίγκα απέναντι στο φαινόμενο να πληρώνουν κάποιοι το συνεταιρισμό και κάποια μέλη του συνεταιρισμού να τους επιτίθενται και να τους καθυβρίζουν”.