Αλαφούζος: Θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη

Την απόφαση του Παναθηναϊκού να κινηθεί δικαστικά για το αποτέλεσμα και την αντιμετώπιση, που εκτιμούν ότι είχαν οι πράσινοι στον αγώνα με τον Πλατανιά, ανακοίνωσε με τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή Αθλητική Κυριακή, πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος.

Όπως είπε:

"Θα κινηθούμε και ζητάμε την καταδίκη όσων εμπλέκονται σε αυτό το βρωμερό παιχνίδι. Θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη. Υπάρχουν πολλές ενδείξεις και στοιχεία τα οποία μπορούν να παρουσιαστούν σε ένα δικαστήριο. Δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω τώρα τα επιχειρήματά μας. Το αν υπάρχει ανθρώπινο λάθος ή όχι θα κριθεί από το δικαστήριο'.

Για τα επόμενα βήματα της ομάδας του:

"Οι στόχοι μας είναι να φτιάξουμε μία δυνατή καινούργια ομάδα. Η οικονομική κατάσταση του Παναθηναϊκού δεν επιτρέπει εντυπωσιακές κινήσεις. Θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε την ακαδημία και να βγάλουμε νέους αθλητές.

Μετεγγραφές θα γίνουν, αλλά θα γίνουν πάντοτε με κριτήριο ότι δεν θα αγοράσουμε παίκτες, οι οποίοι είναι ίδιοι ώριμοι. Θα πάμε σε νέους παίκτες".

Για τον Φερέιρα:

"Και ο κύριος Φερέιρα εξαντλήσαμε τη δυνατότητα να ολοκληρώσουμε ένα σχέδιο, που είχε ξεκινήσει από όταν δεν είχαμε άδεια για συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Είναι πολύ δύσκολο να χωρίσει κανείς με έναν άνθρωπο, που έχει κάνει από κοινού έναν σχεδιασμό. Ίσως θα μπορούσε να είχε γίνει μία ή δύο εβδομάδες νωρίτερα η απομάκρυνσή του".