Γ. Αλαφούζος: “Θα πολεμήσουμε μέχρι τελικής πτώσης την παράγκα”

Έτοιμος να δώσει μάχη για να προφυλάξει τον Παναθηναϊκό δηλώνει ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος του τριφυλλιού είχε πολύωρη συνεργασία με τους συνεργάτες του για τον τρόπο αντίδρασης της ΠΑΕ στη διαιτησία Αρετόπουλου τη Δευτέρα το βράδυ. Συγκεκριμένα, συνομίλησε με τους Χρήστο Παναγόπουλο, Λεωνίδα Πολέμη, Δημήτρη Γόντικα, Γιάννη Παναγιωτίδη, Γιάννη Ηρειώτη και τους νομικούς συμβούλους. Ο Γιάννης Αλαφούζος αισθάνεται πιο δυνατός μετά τη συζήτηση με τους εταίρους του.

"Θα πολεμήσουμε μέχρι τελικής πτώσης την παράγκα. Αρχίσαμε κάτι και στόχος είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι θέσεις μας θα γίνουν γνωστές", ανέφερε ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Sportday.

 Ο κ. Αλαφούζος ενημέρωσε τους συνεργάτες του, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι πολλοί οπαδοί τού ζήτησαν να πάρει την ομάδα και να φύγει από το πρωτάθλημα, αλλά όλοι συμφώνησαν πως πρόκειται για ακραία αντίδραση με ανυπολόγιστες συνέπειες. Συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλες ΠΑΕ που έχουν παράπονα από τις συνθήκες διεξαγωγής του πρωταθλήματος, μέχρι και το σενάριο δημιουργίας νέας Λίγκας (!) με αυτές, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Sportday. Προτάθηκε ακόμη και να πάψει να στέλνει ο Παναθηναϊκός τους παίκτες του στην Εθνική, ωστόσο-όπως και τα παραπάνω ακραία μέτρα-μοιάζει δύσκολο να εφαρμοστούν.

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Αλαφούζος επανέλαβε πως "δεν πρόκειται να περάσει η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος" γιατί δεν είναι σύννομη. Στον Παναθηναϊκό περιμένουν την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου κι εφόσον δεν είναι αυτή που περιμένουν, θα προσβάλλουν την απόφαση για αναδιάρθρωση στα πολιτικά δικαστήρια. "Κι αν τολμούν, ας έρθουν να μας ρίξουν…", ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΑE στην εφημερίδα Sportday.