Εντός της ημέρας οι αποφάσεις για διαζύγιο με τον Μπουμσόνγκ

Ακόμη και εντός της ημέρας ενδέχεται να υπάρξει συνάντηση μεταξύ Δημήτρη Γόντικα και του μάνατζερ του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ώστε να βρεθεί η «χρυσή» τομή για συναινετικό διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών. Στο μεταξύ, έρχεται «ψαλίδι» στα συμβόλαια αρκετών ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, αφού λεφτά... δεν υπάρχουν.

Σε ό,τι αφορά τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό, φήμες έκαναν λόγο πως ακόμη και το βράδυ της Τρίτης μπορεί να υπήρξε ραντεβού, προκειμένου να λυθεί κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι». Φαίνεται πως και ο ίδιος ο Μπουμσόνγκ έχει κουραστεί από την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και θέλει να μπει ένα τέλος σε αυτήν την ιστορία. Βέβαια, για να υπάρξει τελικά «διαζύγιο», ο Γάλλος θα πρέπει να πάρει προκαταβολή τα περσινά χρωστούμενα και ένα μέρος από τα φετινά δεδουλευμένα.

Πέρα από αυτήν την υπόθεση, οι «πράσινοι» προβληματίζονται και για άλλα βαριά συμβόλαια επιθυμώντας να μπει ένα ψαλίδι σε αυτά. Από την ΠΑΕ διαψεύδεται πως προτάθηκε μείωση αποδοχών της τάξεως του 50% στον Χοσέ Τοτσέ, όμως θα πρέπει να θεωρείται περίπου δεδομένο πως κάτι τέτοιο τελικά θα συμβεί, έστω ως πρόταση.

Στην ίδια κατηγορία με τον Ισπανό επιθετικό ανήκουν και άλλοι παίκτες όπως ο Κουΐνσι, ο Βιτόλο και ο Βύντρα οι οποίοι είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι μετά τον Λέτο και τον Μπουμσόνγκ, ενώ με τον Αργεντινό θα γίνει προσπάθεια για νέα συνάντηση μετά τις γιορτές μήπως καταφέρει ο Παναθηναϊκός και απαλλαγεί από το δυσβάσταχτο συμβόλαιό του, όπως αναφέρει ο sport-fm.gr.