Τέσσερα γήπεδα “αναστενάζουν” για δύο εισιτήρια στους 16

Ο πέμπτος όμιλος του Champions League τραβά τα βλέμματα στην τελευταία αγωνιστική του το βράδυ της Τετάρτης. Ο αποκλεισμός ή όχι της Τσέλσι, όμως, δεν αποτελεί το μοναδικό ανοικτό μέτωπο στην τελευταία ημέρα των ομίλων.

Δύο εισιτήρια για τη φάση των 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης παίζονται ακόμη στον έβδομο και τον όγδοο όμιλο. Οι Σκωτσέζοι της Σέλτικ έχουν κάνει την υπέρβαση, νικώντας ακόμη και τη Μπαρτσελόνα και περιμένουν να κεφαλαιοποιήσουν εκείνο το σπουδαίο "τρίποντο" με νίκη επί της Σπαρτάκ Μόσχα, την ώρα που οι μπλαουγκράνα υποδέχονται την γειτόνισσά τους στην Ιβηρική χερσόνησο, δευτεραθλήτρια Πορτογαλίας, Μπενφίκα.

Στην έδρα της Μπράγκα η Γαλατασαράι επιδιώκει τη νίκη, αν και προκρίνεται να φέρει οποιοδήποτε όμοιο αποτέλεσμα με εκείνο της Κλουζ του Παντελή Καπετάνου κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ.

Στον έκτο όμιλο, το διακύβευμα αφορά την πρωτιά μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και Βαλένθια. Οι Βαυαροί έχουν το πλεονέκτημα, αφού υπερτερούν των "νυχτερίδων" σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Όλο το πρόγραμμα της Τετάρτης:

5ος όμιλος

21:45 Τσέλσι - Νόρντζελαντ

21:45 Σαχτάρ Ντόνετσκ - Γιουβέντους

6ος όμιλος

21:45 Μπάγερν Μονάχου - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ

21:45 Λιλ - Βαλένθια

7ος όμιλος

21:45 Μπαρτσελόνα - Μπενφίκα

21:45 Σέλτικ - Σπαρτάκ Μόσχας

8ος όμιλος

21:45 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κλουζ

21:45 Μπράγκα - Γαλατασαράι