Ο Παναθηναϊκός θέλει να “δέσει” τον Αναστασίου

Μετά από τις πολλές επεκτάσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών, ο Παναθηναϊκός έχει βάλει πλώρη να κάνει κάτι αντίστοιχο με τον προπονητή του. Η πρόθεση να συνεχιστεί η συνεργασία και πέρα από το 2016, όταν λήγει το συμβόλαιο του Γιάννη Αναστασίου, είναι δεδομένη και πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν γίνει κάποιες πρώτες επαφές για να υπογραφεί νέα συμφωνία, για δύο χρόνια επιπλέον.

Το θέμα, που χειρίζεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος, ίσως να ξεκαθαρίσει τις πρώτες μέρες του 2015, αν και δεν υπάρχει βιασύνη από καμία πλευρά, μιας και προέχουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Κρατάει Καρέλη

Η Τορίνο θέλει πολύ τον Νίκο Καρέλη και μάλιστα ιταλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για επαφές με τον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια, ωστόσο, είναι πως οι «πράσινοι» δεν έχουν καμία πρόθεση να πουλήσουν τον νεαρό επιθετικό, που πρόσφατα υπέγραψε μέχρι το 2018, εκτός κι αν έρθει κάποια πραγματικά πολύ μεγάλη πρόταση (άνω των 5 εκατ. ευρώ). Στόχος του «τριφυλλιού» είναι να επενδύσουν πάνω στον Καρέλη, στο πρόσωπο του οποίου βλέπουν έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να εξελιχθεί σε ηγέτη της ομάδας.

Αναμονή και… εναλλακτική

Την απάντηση της Ελλάς Βερόνα για τον Γκιγέρμο Ροντρίγκες περιμένουν στον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για δύσκολη περίπτωση, καθώς η ιταλική ομάδα δεν δείχνει μεγάλη διάθεση να χάσει έναν παίκτη που εσχάτως είναι βασικός. Πάντως μέχρι να έρθει η τελική απάντηση, ελπίδες υπάρχουν να έρθει δανεικός με οψιόν αγοράς ο Ουρουγουανός στόπερ. Αν η υπόθεση δεν έχει αίσιο τέλος, οι «πράσινοι» θα στραφούν σε μια άλλη λύση που έχουν προκρίνει και πρόκειται για στόπερ με ανάλογες ικανότητες και κασέ με αυτά του Ροντρίγκες.

Πηγή: sport-fm.gr