ΠΑΟΚ: Υποσχέθηκε ενίσχυση ο Σαββίδης στην κούρσα για τον τίτλο

Έκτακτη σύσκεψη κορυφής συγκάλεσε ο Ιβάν Σαββίδης για να συζητηθεί ο τρόπος με τον οποίο θα διαχειριστούν στον ΠΑΟΚ την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Με πρωτοβουλία του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος βρέθηκε στα επίσημα της Τούμπας μετά από καιρό για να παρακολουθήσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, συγκλήθηκε έκτακτη σύσκεψη κορυφής στον ΠΑΟΚ.

Ο μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ έκρινε ότι η ήττα (2-1) από το τριφύλλι ήταν η αφορμή για να συναντηθούν όλοι οι παράγοντες της ομάδας και να βρουν τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστούν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Εκτός από τον ομογενή επιχειρηματία, στη σύσκεψη βρέθηκαν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, ο τεχνικός διευθυντής, Ζήσης Βρύζας, και ο προπονητής, Άγγελος Αναστασιάδης.

Εκείνο που τόνισαν οι τέσσερις άνδρες ήταν να διατηρηθεί η ηρεμία στον «Δικέφαλο του Βορρά», ώστε να μην έχει άλλες απώλειες στη συνέχεια των υποχρεώσεών της, τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβρη.

Άλλωστε, θεωρείται ειλημμένη η απόφαση για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, ώστε να μπορέσει στο δεύτερο μισό της σεζόν να διεκδικήσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.