Ψίθυροι για επιστροφή Βόκολου και Μαυρία στον Παναθηναϊκό

Ένας ακόμη παίκτης που πρόσφερε σαν ποδοσφαιριστής στον Παναθηναϊκό θα το κάνει προσεχώς από άλλο πόστο. Σύμφωνα με τη SportDay, υπάρχει συμφωνία με τον Λεωνίδα Βόκολο και εκείνος θα αναλάβει οργανωτικό πόστο στην ομάδα έχοντας παράλληλα και ρόλο στις ακαδημίες της ομάδας. 

Η πρόσληψη του 44χρονου πρώην κεντρικού αμυντικού, που φόρεσε το τριφύλλι από το 1998 μέχρι το 2003, στο τεχνικό τιμ, έγινε με πρωτοβουλία του Γιάννη Αλαφούζου. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε επιχειρήσει να συνεργαστεί μαζί του και πριν ενάμιση χρόνο, αλλά τότε δεσμευόταν με συμβόλαιο από την ΕΠΟ και ήταν στο πλευρό του Σάντος, όπως και ο Τάκης Φύσσας Αμφότεροι αποχώρησαν από τη θέση τους με το τέλος της συνεργασίας με τον Πορτογάλο προπονητή και τώρα θα ξανασμίξουν στον Παναθηναϊκό. 

Την ίδια ώρα, η εφημερίδα "Πράσινη" αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός καλοβλέπει το ενδεχόμενο απόκτησης του Χάρη Μαυρία από τη Σάντερλαντ.

Ο 20χρονος εξτρέμ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016 και φέτος δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου παρά μόνο σε δύο ματς της ομάδας U21. Οι πράσινοι φέρονται να έχουν ήδη κάνει κρούση στον ποδοσφαιριστή, αλλά ο τελευταίος λόγος ανήκει στην ομάδα του. Ίσως ένας δανεισμός μέχρι το τέλος της σεζόν να είναι εφικτός.