Κλείνει στον Ολυμπιακό ο Βαλντέζ

Στην Ελλάδα έφτασε Λίγο μετά τα μεσάνυχτα έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ο Νέλσον Βαλντέζ.

Ο Παραγουανός φορ της Αλ Τζαζίρα πάτησε Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό ως ο αντικαταστάτης της τελευταίας στιγμής του Κώστα Μήτρογλου.

"Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με σπουδαία παράδοση σε τίτλους και στην Ευρώπη. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω τραβήξει το ενδιαφέρον μίας τέτοιας ομάδας", δήλωσε ο ίδιος.

Για τον παίκτη έδειξε ενδιαφέρον και η Έλτσε, όμως τον κέρδισε η προοπτική του Champions League.

"Παρακολουθώ εδώ και πολλά χρόνια τον Ολυμπιακό και είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να έρθω πλέον εδώ. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και ελπίζω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να παραμείνω εδώ", συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Οσον αφορά στην Εθνική Παραγουάης, Ο 30χρονος φορ έχει 66 συμμετοχές και δώδεκα γκολ με την εθνική Παραγουάης και έχει και 4 συμμετοχές και ένα γκολ με την Ελπίδων.

Για τον 30χρονο Βαλντέζ, ο Ολυμπιακός είναι η τελυταία του ευκαιρία για ένα καλό συμβόλαιο και ένα comeback σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη.

Ο διεθνής φορ έχει περάσει από τη Bundesliga, όπου φόρεσε τις φανέλες των Βέρντερ Βρέμης και Ντόρτμουντ, ένω έπαιξε και δύο σεζόν στην Primera Division. Αρχικά με τη Χέρκουλες (2010-11) και στη συνέχεια με τη Βαλένθια (2012-13).