Η Φούλαμ θέλει τον Μήτρογλου και τον θέλει τώρα!

Έντεκα εκατ. ευρώ προσέφερε η Φούλαμ για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου στον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για εντυπωσιακό ποσό, στο οποίο οι ερυθρόλευκοι είπαν "όχι", αλλά οι Λονδρέζοι φαίνεται ότι επανέρχονται, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Sportday.

Οι Πειραιώτες, που ανανέωσαν πρόσφατα το συμβόλαιο του διεθνούς επιθετικού, δείχνουν ότι κοστολογούν με περισσότερα χρήματα τον παίκτη, ο οποίος αποτελεί το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας αυτή τη στιγμή.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας φέρονται διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον 25χρονο ποδοσφαιριστή, μόνο αν το ποσό ξεπεράσει τα 13 εκατ. ευρώ.

Αυτό δεν είναι διόλου απίθανο να συμβεί, αφού η Φούλαμ "καίγεται" για την απόκτηση επιθετικού για να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Championship Αγγλίας. Ήδη, πληροφορίες από αγγλικά ΜΜΕ εντός της ημέρας της Τρίτης κάνουν λόγο για νέα πρόταση ύψους 14,5 εκατ. ευρώ!

Αν τελικά οι Άγγλοι ξεπεράσουν τα 13 εκατ. ευρώ και ο Μήτρογλου ξεκαθαρίσει ότι θέλει να φύγει, τότε δύσκολα θα συνεχίσει να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα.

Τον "Μητρογκόλ" δεν τον αφήνει ασυγκίνητο η προοπτική της Premier League.

Ο διεθνής επιθετικός φέρεται να έχει μιλήσει ήδη με τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας, Γιώργο Καραγκούνη, που αγωνίζεται στο Κρέιβαν Κότατζ, για να μάθει πληροφορίες.